Česko má svého Justina Biebera, romantika Adama Mišíka
zdroj: iREPORT.cz

Česko má svého Justina Biebera, romantika Adama Mišíka

4. 9. 2013 – 12:44 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestnáctiletý zpěvák Adam Mišík právě ve studiu natáčí své debutové album. Ochutnávkou desky, jež by měla vyjít v listopadu, je singl Tvoje světy. V prázdninovém videoklipu se Adam ukazuje jako romantický svůdník.

"Příběh klipu je zrcadlem textu skladby Tvoje světy. Kluk vyráží na první rande s holkou, do které je od první chvíle zamilovaný až po uši. Je rozhodnutý jí připravit nezapomenutelný zážitek, žádné klasické první rande ala kino a cola. Vyzvedne ji na skútru a doveze na tajné místo, vyhlídku nad Prahou, kde připravil romantický piknik. Pak přijde to pravé překvapení, vezme jí do "svého světa", do skupiny přátel, úžasné subkultury lidí ve stylu hippies, které baví život," uvádí příběh klipu Adam Mišík.

Adam Mišík zdroj: iREPORT.cz

Očekávanou nahrávku Adamovi produkuje multiinstrumentalista Armin Effenberger (Cartonnage, Tommy Indian). "Chceme, aby deska byla co nejrozmanitější. Některé skladby jsou rockovější, jako např. právě první singl, v jiných se inspirujeme moderním R&B a popem, jaký tvoří např. Bruno Mars, Olly Murs, Maroon 5 nebo můj oblíbený Justin Timberlake," dodává mladý zpěvák. V říjnu a listopadu vyrazí s nově utvořenou doprovodnou kapelou na koncertní turné po České republice.

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!