České celebrity prozradily, jak budou trávit vánoční svátky
zdroj: Profimedia

České celebrity prozradily, jak budou trávit vánoční svátky

23. 12. 2015 – 19:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Zajímá vás, co bude o Vánocích dělat Karel Gott, David Koller či Monika Absolonová? Přečtěte si následující článek…

David Koller prý Vánoce v podstatě neslaví. "Na Vánoce prchám, jedeme s dětmi lézt na hory, sportovat, a tak vlastně žádné Vánoce nebudou!" svěřil Blesku.

Karel Gott Štědrý den bohužel stráví v nemocnici. Podle dostupných informací ho však přijde navštívit většina jeho příbuzných i někteří kamarádi (například Jitka Zelenková nebo Ladislav Štaidl).

Jakub Smolík hodlá slavit Vánoce v jižních Čechách a to tradičním způsobem. Bude tedy zpívat koledy, obírat smaženého kapra atd.

Monika Absolonovou čekají první vánoční svátky s jejím synem Tadeášem. Letos tak ani nebude pořádat tradiční párty pro své přátele. "Ten největší večírek nás letos čeká při štědrovečerní večeři," uvedla v rozhovoru pro Super.cz.

Velmi smutné Vánoce bude mít Václav Neckář, kterému nedávno zemřela manželka. Podle svých vlastních slov by je nejraději celé strávil prací. "Jedině publikum dokáže, že myšlenky napnu jinam. To je ten největší lék na bolest, i když jen chvilkový..." svěřil deníku Aha!.

Ewa Farna jako vždy půjde s rodinou do kostela na mši, Václav Kopta mj. bude stavět betlém po svém dědečkovi a Petra Hřebíčková hodlá poprvé sama péct cukroví.

A jaké plány máte vy?

 

Zatím bez komentáře, buďte první!