Celebrity truchlí: Zemřela jedna z nejslavnějších britských zpěvaček a moderátorek
zdroj: Profimedia

Celebrity truchlí: Zemřela jedna z nejslavnějších britských zpěvaček a moderátorek

3. 8. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Veleúspěšná Cilla Black odešla navždy. Podle dostupných informací zemřela přirozenou smrtí ve svém domě ve španělském Costa del Sol. Bylo jí 72 let.

Cillyna hvězda zářila především v 60. letech minulého století – tedy v době, kdy hudební scéně kralovala legendární skupina Beatles. Není bez zajímavosti, že to byli právě dva "brouci" (jmenovitě Paul McCartney a John Lennon), kteří Black napsali její první singl Love of the Loved.

"Právě jsem slyšel zprávy, že Cilla Black nás opustila. Byla to naše dobrá kamarádka a bude nám všem chybět. Mír s ní a mír a lásku R&B rodině xxx," komentoval to na Twitteru Ringo Starr.

Již zmíněný McCartney vydal prohlášení, ve kterém mj. uvedl, že informace o zpěvaččině skonu ho šokovala.

"Byla to krásná dívka, která každého nakazila svým velkým duchem. Od našeho prvního setkání v šatně liverpoolského Cavern Clubu jsme se viděli ještě mnohokrát… Měla skvělý osobitý hlas a pořád se něčemu smála. Znát ji a milovat bylo privilegium," dodal.

Cilla se proslavila rovněž jako moderátorka seznamovací show Blind Date a dalších pořadů. Její profesní kolega Paul O’Grady prohlásil, že byla jako jeho sestra. "Vůbec tomu nemůžu uvěřit. Přátelili jsme se téměř dvacet let. Myslel jsem, že nás všechny přežije," svěřil magazínu Liverpool Echo.

Za zmínku stojí i to, že Black rozhodně nepatřila k celebritám, které mění partnery jako ponožky. Její srdce patřilo Bobbymu Willisovi, s nímž si během cca třicetiletého manželství pořídila celkem čtyři děti. To poslední (holčička jménem Ellen) však krátce po porodu umřelo na vrozenou vadu. Bobby v roce 1999 podlehl rakovině plic.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!