Celebrity na odvykačce: Budete koukat kdo všechno se už léčil ze závislostí
zdroj: Profimedia

Celebrity na odvykačce: Budete koukat kdo všechno se už léčil ze závislostí

8. 10. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Ve Spojených státech amerických nemají zařízení na léčení nejrůznějších závislostí o pacienty nouzi. Stejně jako je populární mít minimálně jednoho svého psychiatra, tak i pobyt v léčebnách zažilo mnoho známých tváří.

Kelly Osbourne (28)

Dcera slavného Ozzyho to neměla sama se sebou lehké. Bojovala s démony a to hlavně proto, že s ní nikdo nechtěl spolupracovat a že jí podle ní nikdo nemá rád. Kelly se léčila už sedmkrát a to hlavně kvůli utišujícím lékům na bolest. Léčbu zatím nezavršila.

Zac Efron (25)

Mladý herec a hvězda Muzikálu ze střední až tento rok přiznal, že se léčí z těžké závislosti na kokainu. Drogy mu pomohly při vyčerpávajícím pracovním nasazení a časem mu přerostly přes hlavu. Zac poděkoval svým fanouškům za podporu, kterou v současnosti opravdu potřebuje.

Britney Spears (31)

Popová princezna nikdy nezveřejnila, proč v roce 2007 skončila v léčebně, kvůli čemuž jí byli na čas odebráni oba synové a svěřeni do péče jejího otce.

Ben Affleck (41)

Dokonce i spořádaný otec tří dcer a milující manžel má zkušenosti s rehabilitací. Stalo se tak v roce 2001, kdy se z vlastní vůle rozhodl léčit se závislosti na alkoholu a dobře udělal.

Ben Affleck zdroj: tisková zpráva

Chris Klein (34)

Stejně tak jeden z hlavních herců komedie Prci, prci, prcičky a dlouholetý přítel Katie Holmes podstoupil v roce 2010 léčbu závisloti na alkoholu. V té době podstoupil třicetidenní kůru, protože byl už dvakrát během pěti let chycen za řízení v opilosti.

Chris Klein zdroj: tisková zpráva

Lindsay Lohan (27)

Bývalá dětská herecká hvězda je v léčebnách jako doma už od roku 2007. Můžou za to drogy a alkohol, které ji stáhly na dno a až nyní se v talk show Oprah Winfrey přiznala, že se cítí zase konečně v pohodě.

Lindsay Lohan zdroj: tisková zpráva

Eva Mendes (39)

Krásná herečka navštěvovala léčebnu v roce 2008 kvůli úzkosti a stresu. Nařčení, že by to bylo kvůli závislosti na kokainu Eva popřela.

Eva Mendes zdroj: tisková zpráva

Matthew Perry (44)

Hvězda Přátel dokonce i v populárním seriálu chodila na natáčení opilá. Kvůli závislosti na alkoholu a lécích na předpis začal navštěvovat léčebny už od roku 1997 a naposledy tomu bylo před dvěma lety. Jak je vidět, jde o celoživotní záležitost a Matt je rád za podporu svých fanoušků.

Matthew Perry zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!