Cara Delevingne může kvůli drogám přijít o rozjetou kariéru
zdroj: tisková zpráva

Cara Delevingne může kvůli drogám přijít o rozjetou kariéru

5. 8. 2013 – 15:37 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Cara Delevingne je opět spojována s drogami, které byly nalezeny před jejím bytem. Tato skutečnost může zničit její kariéru.

O dvacetileté modelce se ve spojitosti s užíváním drog už párkrát mluvilo. Takhle křehká krasavice si hodně ráda užívá život a se svými dvěma kamarádkami Rihnannou a Ritou Ora nevynechá skoro žádnou příležitost, pořádně to rozbalit na nějaké zajímavé party. Není divu, že se krásná Cara dostala do kontaktu s drogami.

Cara Delevingne zdroj: tisková zpráva

Už poněkolikáté u ní byl viděn pytlíček s bílým práškem a tentokrát byl tento sáček nalezen před vchodem do jejího bytu. Cara je hodně mladá, ale také velice úspěšná a spojení jejího jména a narkotik by nemuselo dopadnout dobře. Modelka je totiž tváří několika oděvních značek a pro další pak fotí kampaně.


Cara Delevingne zdroj: tisková zpráva

K případu se vyjádřila i švédská oděvní značka H&M, která je s modelkou spojována. Ta uvedla, že modelka není jejich tváří, ale spolupracovali s ní na přehlídkách. Pokud by se potvrdila Cařina spojitost s drogami, určitě by spolupráci s ní ukončili, protože by to poškodilo jméno společnosti.

Cara Delevingne zdroj: tisková zpráva

Nedávno byla Cara viděna se zpěvákem Petem Dohertym, který má k drogám více než blízko. Pod jeho křídly narkotikům propadla i jiná světoznámá modelka britského původu Kate Moss. Jak je vidět, hudebník má k modelkám blízko stejně jako modelky k němu. 

Zatím bez komentáře, buďte první!