Calvin Harris přiveze v pátek do Prahy ochutnávky z nového alba
zdroj: tisková zpráva

Calvin Harris přiveze v pátek do Prahy ochutnávky z nového alba

7. 8. 2014 – 14:39 | Magazín | Inzerce | Diskuze:

Jen pár hodin nás dělí od vystoupení Calvina Harrise v ČR, které proběhne v rámci Only Open Air Festivalu. Stane se tak 8. srpna na pražském Výstavišti, kam zavítá první ročník tohoto tanečního festivalu.

Calvin Harris – Only Open Air Festival
08. 08. 2014, 17:00 – 05:00
Incheba Expo Praha
Calvin Harris, R3hab, Mark Knight, Ewa Shaw, Dubfire, James Zabiela, Pendulum dj set & Verse, Timo Maas, Dominique Jardin
Předprodej www.ticketportal.cz

V Praze zazní novinky z připravovaného studiového alba, ze kterého byla již představena letní hymna Summer. V rámci akce se během dvanácti hodin představí celkem 9 zahraničních umělců,mezi nimi i např. holandská hvězda R3hab nebo mistr německého techno zvuku Dubfire.

Calvin Harris, David Guetta, Tiësto a pak dlouho nikdo. Adam Richard Wiles dosáhl ve třiceti letech snad všech cílů, které si před šesti lety vytyčil. Špičková producentská činnost s hvězdami jako Rihanna, Dizzie Rascal, Example, LMFAO, Alesso, Ellie Goulding nebo Florence and the Machine jej automaticky vystřelila na vrchol taneční a popové hudby. Cit pro tvorbu u tohoto umělce, který vyprodukoval skladby jako Feel So Close, Under Control nebo We Found Love, je až neskutečný. Svými devíti hity z jednoho alba, které se umístily v britském singlovém žebříčku, překonal i rekord Michaela Jacksona. Za rok 2013 byl nominován na ceny Grammy v kategoriích Nejlepší taneční nahrávka (Sweet Nothing) a Nejlepší taneční album (18 Months). V témže roce byl Calvin Harris podle magazínu Forbes označen za nejlépe placeného DJe planety.

Calvin_Harris-rgb zdroj: tisková zpráva

Vstupenky na Only Open Air Festival je možné zakoupit v síti Ticketportal a v den konání festivalu také přímo na místě.

www.celebration.sk
www.facebook.com/OnlyOpenAirFestival

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku