Britney Spears rok 2013 nepřeje: vyhazov z X Factoru a rozchod se snoubencem
zdroj: Profimedia

Britney Spears rok 2013 nepřeje: vyhazov z X Factoru a rozchod se snoubencem

12. 1. 2013 – 15:48 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvačka v současné době prožívá ne zrovna šťastné období svého života. Oznámila odloučení se svým snoubencem a zároveň končí v americké talentové soutěži X Factor, kdy svým porotcovstvím nikoho příliš nenadchla.

Třicetiletá americká popová diva Britney Spears oznámila rozchod se svým dlouholetým přítelem Jasonem Travickem, se kterým byla zasnoubená od prosince roku 2011. Britney prohlásila, že bude Jasona pořád zbožňovat a chce, aby zůstali nejlepšími přáteli. Pár se nerozešel kvůli nějakým ostrým hádkám, ale zřejmě mezi nimi vyhasla láska a zůstal jen kamarádský vztah. Travis se také nechal slyšet, že by měl rád s Britney vlastní děti, ale ona se chtěla spoustředit hlavně na svou kariéru a natáčet novou desku. Jason má také velmi dobré vztahy se dvěma jejími syny Seanem Prestonem a Jaydenem Jamesem, které má se svým bývalým manželem Kevinem Federlinem, proto by s nima chtěl nadále zůstat v kontaktu.

profimedia-0150850958 zdroj: Profimedia

Téměř ve stejnou dobu, kdy zpěvačka oznámila rozchod s Trawickem se dozvěděla, že končí v americké soutěži X Factor, ve které byla minulý rok jednou ze čtyř porotců.Simon Cowell, který je autorem americké verze soutěže a zároveň i porotce ji oznámil, že s ní v dalším ročníku už počítat nebude. Cowell očekával především tu bláznivou Britney a zajímavé hodnocení soutěžících, ale dostalo se mu pouze nudného a usedlého projevu známé zpěvačky. Ta se vyjádřila, že soutěž včetně porotců měla velmi ráda a alespoň se bude moci soustředit na natáčení nové desky.

profimedia-0150850948 zdroj: Profimedia

Britney ukázala, že neumí jen zpívat, ale ukázala své herecké umění a to v seriálech How I met Your Mother a Glee, které se vysílaly i u nás. Díly prvního jmenovaného seriálu, ve kterých zpěvačka hrála, se staly i nejsledovanějšími ze všech sérií. Těžko říct, zda to bylo jejím hereckým talentem či její popularitou, která je stále obrovská po celém světě. Určitě se u Britney máme ještě na co těšit.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku