Britney Spears předvedla dokonalé křivky na obálce magazínu Shape
zdroj: tisková zpráva

Britney Spears předvedla dokonalé křivky na obálce magazínu Shape

9. 5. 2013 – 10:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

I přesto, že nemohla Britney dlouho zhubnout kila, která během let nabrala, objevila se na titulní straně červnového čísla časopisu Shape.

Jedenatřicetiletá zpěvačka a maminka dvou chlapců vystavila své tělo na obálce časopisu v bílých bikinách a nejlepší formě, jakou za poslední dobu měla. Zda je obálka dokonalé Britney jen výsledkem retuše z Photoshopu, nebo opravdu tak vypadá, to ví jen ten, kdo ji vděl na živo.

"Držet diety je těžké...protože miluju špagety, brownies a čokoládové sušenky a snažím se to nejíst tak často," vysvětlila v rozhovoru pro časopis Shape boje s dietami Britney.

Britney Spears zdroj: Profimedia

A jak si udržuje postavu? "Miluju to, ale pak to nenávidím. Je mi třicet a musím pracovat tvrději, abych si udržela postavu. Dvakrát týdně cvičím devadesát minut jógu a k tomu třikrát týdně hodinu kardia se svým trenérem Tonym Martinezem. Vystoupení ve Vegas nebudou jednoduché, bude to velká párty od začátku až do konce a kvůli tomu musím být v nejlepší kondici a pracovat na maximum," dodala zpěvačka.

Spears se chystá přesídlit co nejdříve do města hazardu, aby tam mohla na podzim začít se svou show. V současnosti pro fanoušky chystá i své osmé studiové album, jehož hlavním producentem by měl být will.i.am, jemuž Britney hostovala i u písně Scream & Shout, která se umístila v Top 5 nejlepších songů hitparády Hot 100 Chart.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku