Britney Spears nazpívala úvodní píseň k filmu Šmoulové hlavně kvůli svým synům
zdroj: Profimedia

Britney Spears nazpívala úvodní píseň k filmu Šmoulové hlavně kvůli svým synům

18. 6. 2013 – 8:07 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Šmoulí hymna, kterou Britney nazpívala k novému filmu o Šmoulech, je oficiálně konečně na světě.

Ooh La La - tak se jmenuje song, který jedenatřicetiletá popová zpěvačka nazpívala právě pro populární pohádku o modrých hrdinech v čele s taťkou Šmoulou. Od včera je singl oficiálně na světě, i když na internet se jeho demo verze dostala již v květnu. Na iTunes i v rádiích píseň sice už je, ale na videoklip si ještě chvíli počkáme. Dokonce si v něm zahráli i oba synové Britney - Jayden a Sean, jejichž otec je její bývalý manžel Kevin Federline. Oba podle jejích slov Šmouly doslova milují a proto je pro ně účast ve videoklipu splněným snem.

V letošním roce se fanoušci popové proncezny mohou těšit i na její osmé studiové album, jehož producentem se stal William Orbit a s některými songy jí dokonce pomohl úspěšný Will.I.Am z kapely Black Eyed Peas. Kvůli práci na novém albu Britney dokonce odmítla účast v další řadě amerického X Factoru, kde byla předtím porotkyní.

Britney je v současnosti v plném pracovním nasazení, ale také v novém vztahu se zaměstnancem právnické firmy Davidem Lucadem, který je o čtyři roky mladší. V příštím roce má také naplánováno pětačtyřicet vystoupení v Planet Hollywood v Las Vegas, ne které velmi tvrdě dře.

Zatím bez komentáře, buďte první!