Britney Spears chce pravidelně vystupovat v Las Vegas. Ustojí to?
zdroj: tisková zpráva

Britney Spears chce pravidelně vystupovat v Las Vegas. Ustojí to?

18. 1. 2013 – 8:55 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Kontrakt za několik desítek miliónů dolarů popovou divu rozhodně nenechává klidnou.

Na Britney se konečně usmálo štěstí. Dostala úžasnou nabídku pravidelně vystupovat v Las Vegas, v jednání je kontrakt za 100 miliónů dolarů. Tato nemalá částka s Britney pěkně zamávala, samou radostí se nemůže dočkat a upřímně by si přála, aby to vyšlo. Po ukončení spolupráce v americké soutěži X Factor, ve které byla minulý rok jednou ze čtyř porotců a po rozchodu s přítelem Jasonem Travickem, se kterým byla zasnoubená od prosince roku 2011, mají ale její nejbližší strach, aby to zvládla.

Britney Spears zdroj: tisková zpráva

Jeden ze zpěvaččiných blízkých se vyjádřil serveru MailOnline: „Nejsem si jist, že Vegas je v tuhle chvíli pro Britney ta správná volba. Pokud neustála roli porotkyně v X Factoru, jak bude zvládat pět večerních vystoupení za týden?“ Podle zdroje tempo a životní styl v Las Vegas, které je především městem zábavy a hříchu, nekoresponduje úplně se životním rytmem zpěvačky.  Zdroj dále dodal: „Britney je žena v domácnosti, která miluje své děti a vše, co k nim patří. Měla by se spíš zaměřit na své zdraví a rodinnou pohodu, než se znovu pokoušet o nastartování své kariéry.“ Oznámení o tom, že by zpěvačka měla pobývat v Las Vegas, lehce znervóznila i její fanoušky, ti mají také obavy o její zdraví.

Podle všeho se zatím téměř všichni shodují, že zpěvačka není na angažmá ve Vegas připravená.  Jediný, kdo nesdílí tento názor je její kamarádka, která si myslí, že volba je především na Britney. „ Cítí se dobře, je obklopená rodinou a přáteli, kteří ji milují. Tancuje pětkrát týdně a dochází do studia, kde pracuje na svém osmém albu. Opravdu se teď chce soustředit na svou kariéru“, sdělila serveru MailOnline.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku