Bradley Cooper: Zamiloval se do krásné modelky Suki?
zdroj: tisková zpráva

Bradley Cooper: Zamiloval se do krásné modelky Suki?

13. 3. 2013 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Že by láska na první pohled? Bradley Cooper prý pozval Suki Waterhouse do Los Angeles!

Bradley a Suki se poprvé setkali minulý měsíc v Londýně při příležitosti udílení prestižních cen Elle Style Awards. Oba nakonec večírek opustili společně a do hotelu se vrátili až v časných ranních hodinách. A vypadá to, že Bradleyho – který se nedávno opět rozešel se svojí přítelkyní Zoe Saldana – dvacetiletá modelka opravdu zaujala. Nyní ji totiž údajně požádal, aby se za ním vydala do USA.

„Bradly psal Suki každý den od chvíle, kdy se poznali. Chce, aby přijela do Los Angeles a navštívila ho. Je jí doslova fascinován.“ uvedl zdroj blízký modelce. „Suki si s Bradleym v Anglii užila spoustu legrace a ráda by s ním někam vyrazila i ve Spojených státech. Už přemýšlí o vhodném termínu.“

Bradley Cooper zdroj: Profimedia

Osmatřicetiletý americký herec by se se Suki jistě rád sešel ještě předtím, než se začne naplno věnovat propagaci svého nového filmu – veleočekávané Pařbě na třetí. Pak už totiž nebude mít na randění moc času.

Není tomu přitom tak dlouho, co Bradly vehementně popíral, že by chodil s Jennifer Lawrence - a jako důvod udával, že je pro ni příliš starý. Suki je ovšem o dva roky mladší, než Jennifer. Změnil snad na vztah s velkým věkovým rozdílem názor?

Zatím bez komentáře, buďte první!