Boxer Kličko se zasnoubil s překrásnou americkou herečkou Hayden Panetierre
zdroj: Instagram

Boxer Kličko se zasnoubil s překrásnou americkou herečkou Hayden Panetierre

10. 10. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Další hvězdná veselka se dá očekávat v nejbližší době. Svou lásku chtějí stvrdit slibem manželským krásná křehká blondýnka a urostlý boxer.

I když je tento pár výškově dost nevyvážený, ani jednomu to nevadí. Malinká čtyřiadvacetiletá americká herečka je svému o třináct let staršímu statnému ruskému zápasníkovi v těžké váze sotva po ramena, ale dohromady jim to moc sluší. Herečka potvrdila spekulace o zásnubách, které se bulvárem šířily jako lavina a dokonce ukázala překrásný diamantový prsten, který je k nepřehlédnutí.

Hayden Ponetierre zdroj: Instagram

Hayden se objevila v televizní show Live With Kelly & Michael a o svém soukromí se styděla mluvit. Moderátorka Kelly si samozřejmě neodpustila poznámku, o jejím nápadném prstenu a jestli to má něco znamenat. "Nejsem si jistá, zda něco nechcete oznámit...je to slib něčeho?" vyzvídala Kelly. "Myslím, že ten prsten mluví za vše," potvrdila její domněnku samotná Hayden. Potom narovinu potvrdila, že je s Kličkem zasnoubená. Snoubenci spolu začali randit od roku 2009 a v roce 2011 se na nějaký čas rozešli, aby se na začátku tohoto roku dali opět dohromady.

Mladá herečka je známá především jako Claire Bennetová z televizního seriálu Hrdinové a také jako dcera Ally McBealové ze stejnojmenného seriálu.

 

Live With Kelly & Michael,

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku