Bohuš Matuš: „Chtěl jsem ukončit kariéru!“
zdroj: Profimedia

Bohuš Matuš: „Chtěl jsem ukončit kariéru!“

14. 7. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřicetiletý zpěvák svého času odmítnul hlavní role v několika úspěšných muzikálech a vážně přemýšlel o tom, že už se na scénu nikdy nevrátí. Proč?

Nedávno jsme vás informovali o tom, že Bohuš Matuš se momentálně intenzivně přípravuje na zářijovou premiéru muzikálu Fantom opera a kvůli roli milovníka Raola nejen drží dietu, ale bere i prášky na hubnutí. Serveru Super.cz však prozradil, že nechybělo mnoho, aby se zpíváním nadobro skončil.

„Měl jsem období pěti let, kdy se mi nic nechtělo dělat. Vnitřně jsem vyhořel a nic mě nebavilo,“ zavzpomínal Bohuš, který prý tehdy hledal útěchu v marihuaně.

Bohuš Matuš a Dagmar Patrasová zdroj: Profimedia

Zlom nastal až v okamžiku, kdy byl obsazen do muzikálu Kat Mydlář. „Tady se to nastartovalo a od té doby se snažím. Vím, že člověk není nenahraditelný,“ konstatoval interpret hitu Nestih jsem říct.

Připomeňme, že Bohuš podobných „temných období“ zažil víc – už ve svých osmnácti se kvůli nešťastné lásce pokusil o sebevraždu. Velké množství jedovatých bobulek rulíku zlomocného ho tehdy naštěstí nepřipravilo o život, ale jen o vlasy.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku