Blonďatá hvězda Prciček Tara Reid se kvapem blíží anorexii
zdroj: Profimedia

Blonďatá hvězda Prciček Tara Reid se kvapem blíží anorexii

18. 9. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Kdysi neuvěřitelně sexy blondýnka, která nás oslňovala svou dokonalou tvářičkou, nyní jakoby zestárla o dvacet let. Co se jí stalo?

Sedmatřicetiletá americká herečka je už roky posedlá svou dokonalou postavou. Ale dá se tomu ještě pořád říkat dokonalost? Tara podstoupila několik liposukcí, kdy jí byl odsát tuk a nyní díky tomu nemá vůbec žádné bříško, zadek ani tvary. Naštěstí jí díky plastickému chirurgovi zůstaly alespoň silikonová prsa, přesto se vzhled herečky blíži anorexii. Tara vždy byla ovšem celkem oblíbenou herečkou a díky tomu natočila i mnoho různorodých filmů.

Tara Reid zdroj: Profimedia

Asi nejvíce ji u nás proslavila třídílná série komendiálních Prci, Prci, Prciček, jejíž první díl se natáčel v roce 1999 a poslední teprve loni. Dále si zahrála ve  Velmi nebezpečných známostech a také ve snímku Big Lebowski, který je v první padesátce našich nejoblíbenějších filmů. Proč se ale ze sexy krásky stala nezdravě vyžilá skoročtyřicítka, je záhadou. Taře naštěstí stále přicházejí nabídky na role, takže v práci jí to zase tak moc nepřekáží. Možná by se měla nad sebou zamyslet a nechat si poradit od odborníků, bohužel ale trend vyhublých hereček je v Hollywoodu stále velkým hitem a tak se jí možná ani není co divit.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku