Bisexuálka Miley Cyrus prozradila, proč jí nefungují vztahy se ženami
zdroj: Profimedia

Bisexuálka Miley Cyrus prozradila, proč jí nefungují vztahy se ženami

18. 6. 2015 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Kontroverzní popové hvězdě se v lásce prostě nedaří. Zčásti za to prý může její ochranitelský komplex. A taky skutečnost, že podle svých vlastních slov není blbka...

Miley Cyrus v rozhovoru pro magazín Time přiznala, že když chodí s osobou stejného pohlaví, cítí silnou potřebu jí chránit a chová se jako klasický macho.

"Všude kolem je spousta macho energie…. Kvůli tomu mám pocit, že bych měla být blbka, což ale nejsem. A pak, když jsem randila s nějakou dívkou, nemohla jsem se zbavit dojmu, že potřebuje někoho, kdo ji bude chránit, takže budu muset mít tuhle macho energi. A kvůli tomu jsem se necítila vůbec dobře," konstatovala.

Dvaadvacetiletá zpěvačka rovněž prohlásila, že když letos na sv. Valentýna v jisté restauraci sledovala starší heterosexuální páry, rozbrečela se.

"Všechny ženy tam byli s těmi postaršími, obtloustlými muži, které právě teď nejspíš pouštějí k vodě. Byli to prostě opilí bastardi. A pak tam seděly ženy, které se usilovně snažily vypadat co nejlíp. A vzájemně se ignorovali. Řekla jsem si, že takhle žít nebudu. Jestli skončím v heterosexuálním vztahu, tak OK, ale nehodlám být se zas.....i flákači, kteří sledují porno, aby se všechny jejich partnerky cítily ošklivě."

Musíme uznat, že představa, kterak údajná anorektička Miley Cyrus v klasické macho póze vystavuje na odiv své bicepsy a chová se agresivně maskulinním způsobem, nás docela pobavila. A co vás?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku