Bezohledný řidič Justin Bieber má opět problémy se zákonem!
zdroj: tisková zpráva

Bezohledný řidič Justin Bieber má opět problémy se zákonem!

29. 5. 2013 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Mladičký zpěvák opět ukázal, že za volantem superkáry Ferrari nemá co dělat! Teď už ale neohrožoval nebezpečnou jízdou jen sebe, ale i okolí.

Malým dětem nepatří klíčky od auta do rukou a to samé by mělo platit pro devatenáctiletého Justina. Nejenže málem nepřežil před měsícem autonehodu, kde narazil do protijedoucího auta opilý a pod vlivem drog, ale nyní vystavil nebezpečí i své okolí. Jeho sousedé z vilové čtvrti na zpěváka museli zavolat hlídku policie, když své luxusní Ferrari proháněl ulicemi Calabasasu. Ignorováním předpisů a bezohlednou jízdou ohrožoval děti hrající si na ulicích, avšak to bylo teenagerovi úplně jedno!

Kanadský zpěvák by už opravdu měl se sebou něco udělat, neboť jeho chování jde od desíti k pěti. To, co v poslední době předvádí, nemůžeme nazvat ani hvězdnými manýry, nýbrž dětinskou hloupostí. Justin má sice miliony fanynek a jeho songy se umisťují na předních příčkách hitparád, ale takto si slávu neudrží, přestože jak říká: "Jsem jen umělec a chci, aby mě všichni brali vážně."

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku