Bez Karla Gotta zůstala i Stella a Kryšpín. Truchlí nad ztrátou svého páníčka
Rodina Karla Gotta | zdroj: Profimedia

Bez Karla Gotta zůstala i Stella a Kryšpín. Truchlí nad ztrátou svého páníčka

15. 10. 2019 – 15:53 | Magazín | Michal Burkoň | Diskuze:

Zpěvák Karel Gott, který podlehl před dvěma týdny těžké nemoci, byl znám také jako velký milovník zvířat a sám měl doma několik domácích mazlíčků. Také ti si musí zvyknout, že svého páníčka již neuvidí.

Karel Gott byl jednou z nejvýznamnějších osobností, které kdy v našem státě žily a smutek nad jeho úmrtím se nese i daleko za hranice státu. Málokoho napadne, že pocity stesku mohou společně s jeho nejbližšími zažívat i domácí mazlíčci, kteří byli do této chvíle na Karla dost navyklí. Ti nejspíš také přišli o to nejcennější, co v životě měli.

Po Karlovi tu zůstala postarší fenka zlatého retrívra Stella, která jej doprovázela na mnoha společenských akcích. Jednou z posledních byla oslava Mistrových osmdesátých narozenin, která se konala v Divadle Na Jezerce. Nepříjemné pocity zcela jistě zažívá také kocourek Kryšpín. Mediálně známý kocour na sebe upozornil hlavně v roce 2017 svým útěkem z domova. Nešťastně zatoulaný Kryšpín se nakonec našel v útulku pro opuštěná zvířata v Dolních Měcholupech, kde si ho také šťastní Gottovi vyzvedli.

Důkazem toho, jak moc byl Kryšpín pro Karla Gotta důležitý, byl začátek roku 2018, kdy Karel popřál svým fanouškům krásný nový rok s kocourkem na klíně. Ten tak zaujal pozici věrné fenky Stelly, která bývala v Karlově blízkosti při předchozích novoročních přáních.

Ve své vile na pražské Bertramce měl také rybičky a na rodinné chatě se mu o spásání trávy staraly dvě ovce. Kdyby ovšem Karel Gott splnil svým dcerám vše co si přály, mohl vilu na Bertramce obývat také had či koza. To byly totiž, před několika lety, jedny z vánočních přání dcer Charlotte a Nelly.

Karel Gott a Stella Karel Gott a Stella | zdroj: Profimedia

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku