Beyoncé si užívá na koncertním turné se svou nádhernou dcerkou Blue Ivy
zdroj: Profimedia

Beyoncé si užívá na koncertním turné se svou nádhernou dcerkou Blue Ivy

29. 7. 2013 – 14:22 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Beyoncé si i při turné najde čas na svou dceru a užívá si každou chvilku s ní.

Beyoncé se své práci věnuje hodně intenzivně. Je pověstná tím, že svou práci dělá poctivě a při přípravách na turné má až pedantské sklony. Její turné The Mrs. Carter Show World Tour jí dává dost zabrat, neboť se jedná o šňůru koncertů, která trvá od dubna do prosince tohoto roku. Podle zpěvaččiných excelentních výkonů a výborné show je jasné, že titul jedné z nejlepších zpěvaček světa jí patří zaslouženě.

A i přes to, že je tak zaneprázdněná, dokáže si jednatřicetiletá Beyoncé udělat čas na svou holčičku Blue Ivy, kterou má s hudebníkem Jay-Z. Devatenáctiměsíční andílek jí dělá opravdovou radost a nyní je ve věku, kdy začíná sama chodit, což je jedno z nejkrásnější období vývoje dítěte. A zodpovědná maminka si nenechá ujít ani při takovém zápřahu jedinou chvilku, kterou by mohla s Ivy strávit. 

Beyoncé zdroj: Facebook

Na posledních snímcích se objevuje Beyoncé během odpočinku na pláži. Tahle popová diva je královnou převleků, proto ji jen málokdy uvidíme v něčem obyčejném. Tentokrát si spokojená maminka na hlavu nasadila květinovou čelenku a s natočenými vlasy vypadá jako z festivalu Woodstock. 

Aktuálně zpěvačku čekají vystoupení ve Washingtonu, odkud se přesune do Brooklynu. Srpen bude ve volnějším tempu, protože se objeví převážně jen na pár festivalech. Od 8. září bude opět pokračovat v intenzivním turné v Latinské Americe, Austrálii, Zélandu a severní Americe. 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku