Beyoncé s novým klipem vyrazila dech svým fanouškům! Podívejte se na něj i vy
zdroj: Profimedia

Beyoncé s novým klipem vyrazila dech svým fanouškům! Podívejte se na něj i vy

28. 4. 2014 – 15:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Beyoncé je perfektní umělkyní a navíc má nápadité klipy. Prostě ví, jak si své fanoušky udržet. Tentokrát se dotýká stinné stránky soutěží krásy. 

V posledních letech se natáčení klipů stalo poměrně specifickou činností. Pokud chce mít někdo zaručenou sledovanost, musí nasadit silné zbraně v podobě polonahých tanečnic, které se nakrucují a dělají sexy pohyby. Zpěvačky se odhalují, zpěváci předvádějí svou moc a majetek.

Ještě je ale pár umělců, kteří dokážou natočit klip s příběhem, který dokáže přinést divákovi důvod zamyslet se. Mezi takové zpěvačky patří například Pink, Katy Perry nebo Beyoncé. Právě Beyoncé totiž pustila do světa před čtyřmi dny videoklip k písni Pretty Hurts z alba Beyoncé. Jeho výpovědní doba je v dnešní době veliká. Přestože je B. krásnou ženou, snaží se upozornit na současný trend ve světě žen, kterým je přehnaná štíhlost nebo extrémní péče o vzhled, na úkor obyčejnému životu. 

Beyoncé zdroj: tisková zpráva

Zpěvačka v klipu ukazuje, že plastické operace nejsou v životě žen vše. Beyoncé se proto v klipu stala jednou z účastnic ze soutěže krásy, kde ukazuje realitu všedního života a dril, jakým si soutěžící prochází. I přes to, že patří mezi nejkrásnější finalistky, ji porazí ve videu dívka vylepšená plastickými operacemi. Rozhodně je dobře, že taková poselství vznikají. 

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku