Beyoncé málem přišla na koncertě o vlasy. Máme video!
zdroj: Profimedia

Beyoncé málem přišla na koncertě o vlasy. Máme video!

24. 7. 2013 – 7:45 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jako pravá profesionálka se zachovala zpěvačka na svém pondělním koncertě, kde ji větrák málem připravil o část vlasového porostu.

Nehoda se stala jednatřicetileté popové divě toto pondělí v kandadském Montrealu, kde měla zpěvačka vystoupení. Právě když zpívala píseň Halo, její rozvlněná kštice se jí zamotala do větráku stojícím za ní a tak u něj Beyoncé zůstala uvězněná. Naštěstí k ní přiběhli členové štábu a vlasy se jí úspěšně pokusili dostat ze zajetí přístroje. Je neuvěřitelné, že na přednesené písni se to vůbec neprojevilo a fanouškům se tak mohl naskytnout opravdu výjimečný úkaz zápasící Beyoncé.

I přes závažnost situace se na to zpěvačka podívala s vtipem a svým fanouškům poslala na Instagram text předělané písně Halo, kde se celému incidentu vysmívala. "Gravity can't begin, to pull me out of the fan again, I felt my hair was yankin, from the fan that's always hatin." Původní text zní ovšem takto: "Gravity can't forget to pull me back to the ground again, and It's like I've been awakened, every rule I had you breakin', it's the risk that I'm taking, I'm never gonna shut you out!"

Beyoncé ukázala, že si i v závažnějších situacích dokáže zachovat chladnou hlavu a nebýt hysterka. Jen by si příště mohla přece jen raději udělat culík. Pro jistotu.

 

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku