Beyoncé má už plné zuby novinářských kachen!
zdroj: tisková zpráva

Beyoncé má už plné zuby novinářských kachen!

23. 1. 2013 – 17:09 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

  Zpěvačka byla opět terčem pomluv.

Beyoncé má v lednu velmi nabitý program, začátku roku je v jednom kole. Při příležitosti inaugurace Baracka Obamy zazpívala na playback americkou hymnu a pro jeden z nejčtěnějších amerických magazínu GQ se nechala nafotit na titulní stranu únorového vydání.

Beyonce_2 zdroj: tisková zpráva


Zpěvačka se svěřila, že během celého těhotenství zažívala velmi nepříjemné okamžiky a to nejen ze strany veřejnosti, ale především médií. Čokoládovou krásku média nařkla, že si těhotenství vymýšlí, aby na sebe upozornila. Na to zpěvačka zareagovala slovy: „ Cítila jsem potřebu ochránit především moji matku, jelikož si lidé vůči mé osobě vymýšleli spoustu nesmyslů, zašli až tak daleko, že tvrdili, že nejsem vůbec těhotná. Mojí matku i sestru jsem se snažila ochránit, jak nejlépe to šlo. Já si pomluvy osobně neberu, ale rodina to snáší hůře. Chápou sice, že moje povolání tyto nepříjemnosti přináší, ale tohle už bylo moc! Chtělo by to trochu respektu!“


Navzdory všem pomluvám jsou Beyoncé s manželem Jay-Z z nové role rodičů nadšení. Zpěvačka dokonce prozradila, že až narození dcery z ní udělalo opravdovou ženu. „Jsem o něco citlivější, ale také více v klidu. Mám pocit, že až moje dítě mě nechalo dozrát ve skutečnou ženu“, dodala.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku