Ben Affleck se údajně zapletl se svou kolegyní z filmu Live by Night
zdroj: Profimedia

Ben Affleck se údajně zapletl se svou kolegyní z filmu Live by Night

11. 12. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiačtyřicetiletý herec, režisér a scénárista si podle bulvárních novinářů začal románek s krásnou Siennou Miller. Realita ale asi bude trochu jiná. Známe podrobnosti.

Affleck a Miller byli v pondělí vyfoceni, jak se během natáčení drží za ruce. Mnohé magazíny tak okamžitě začaly spekulovat o tom, že se do sebe dost možná zakoukali.

Několik dobře informovaných zdrojů to nicméně označilo za výmysl.

"Paparazzi tam číhají každý natáčecí den. Tyhle fotky jsou často používány mimo kontext. Je to skvělý režisér a rád se potuluje po place s těmi, které režíruje," řekl jeden z nich magazínu People.

"Měl už se Siennou nějaké speciální scény, včetně líbacích. Zdálo se, že si spolu skvěle rozumí, nicméně Ben se choval velmi profesionálně," konstatoval jiný.

Bena tyto dohady jistě ani trochu nepotěšily, jelikož v současné době usilovně pracuje na záchraně svého manželství s Jennifer Garner. Slavný pár sice v červnu oznámil rozvod, ale nijak se do něj nehrne.

Připomeňme, že v zahraničních médiích se nedávno objevily zprávy, podle kterých Garner s Affleckem čeká čtvrté dítě. Ona sama to však popřela.

Zatím bez komentáře, buďte první!