Baria Alamuddin: „Amal si mohla vybrat líp!“
zdroj: Profimedia

Baria Alamuddin: „Amal si mohla vybrat líp!“

8. 7. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Amalina matka není z chystané svatby své dcery a George Clooneyho nijak nadšená. Raději by totiž Amal provdala v rámci náboženské sekty Druze.

Jak jsme vás nedávno informovali, svatba mezi Amal Alamuddin a Georgem Clooneym je na spadnutí. Hercova budoucí tchýně z toho však radost nemá.

Ještě před pár měsíci přitom Baria tvrdila, že je dceřiným výběrem nadšena. Teď ovšem vyšlo najevo, že na srdci rozhodně nemá totéž co na jazyku. Před novináři možná o Clooneym mluví v superlativech, jinak ale horečně přemýšlí o tom, jak Amal sňatek rozmluvit.

Clooney, Amal a příbuzní zdroj: Profimedia

Problém počívá v tom, že sekta Druze, ke které Amaliny rodiče patří, představuje jakousi středověkou odnož islámu. Pokud si příslušník Druze vezme cizince (cizinku) je okamžitě exkomunikován.

„Baria už si stačila postěžovat snad polovině Bejrútu. Každému, kdo je ochoten naslouchat, vypráví, že Druze má několik set tisíc mužských členů, ale pro Amal není žádný z nich dost dobrý,“ prozradil magazínu Daily Mail zdroj blízký rodině.

Porušit pravidla Druze přitom může mít velmi neblahé následky. Několik žen bylo kvůli sňatkům s cizinci dokonce zavražděno. Jindy nevěstina rodina obrátí svou zlobu proti manželovi - když se loni jistá dívka z Druze vzepřela a provdala za sunitu, její příbuzní reagovali tak, že dotyčnému mladíkovi uřízli penis. A tak by se dalo dlouho pokračovat. Clooney by se tedy ve svém vlastním zájmu měl mít na pozoru…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku