Bára Poláková: Po premiéře Kafky otevřu krabičku jménem Žebřík
zdroj: iREPORT.cz

Bára Poláková: Po premiéře Kafky otevřu krabičku jménem Žebřík

6. 3. 2014 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Báru Polákovou čeká premiéra. Nejen divadelní - s hrou Kafka 24 v Dejvickém divadle - ale také moderátorská. 15. března bude společně s Tomášem Hanákem uvádět vyhlášení cen Žebřík. Jak se na novou roli těší, jak pokračuje její pěvecká kariéra a co dalšího ji letos čeká, se dozvíte v našem rozhovoru.

Žebřík rekapituluje loňský rok, oceňuje umělce za výkony v roce 2013. Za co byste se ocenila vy?
Asi za to, že jsem nezkolabovala. Kromě třech týdnů, kdy jsem byla pryč, jsem neměla ani jeden volný den. Tedy možná jich pár bylo, ale to už jsem se zase učila a připravovala na ty dny pracovní.

Naopak, máte nějaká osobní zklamání s výzvou na změnu do roku 2014?
Ano, osobní zklamání je, že jsem si to takhle špatně naplánovala a výzvou, abych se naučila říkat ne. A to i hezkým věcem, protože ze všeho, na co jsem kývla v roce 2013, nelituji ani jedné, za vše jsem ráda. Nevzala jsem nic, co bych nedělala ráda. Na druhou stranu cítím velký deficit, který tlačím před sebou.

Jaké jsou tedy vaše plány do letošního roku?
Teď zkouším v Dejvicích s Honzou Mikoláškem hru Kafka 24, to bude mít premiéru v březnu. Pak točím jeden film s Milanem Cieslarem, seriál Neviditelní a dotáčíme sitcom Marta a Věra. Stále mám s Honzou Muchowem plán na desku, na kterou pomalu shromažďuji materiál. Bohužel volný čas mi nyní zabrala nabídka z Dejvického divadla, což popsal hezky můj kamarád, že to se neodmítá, Dejvické divadlo je Sparta Praha. Album jsem tak odložila na jaro, kdy už ale opět natáčím, takže budu dělat vše zároveň a vůbec si nevezmu ponaučení z roku 2013.

Co že jste letos nenatočila žádnou píseň na Valentýna? Vždyť Kráva měla fenomenální úspěch...
Ne, jedna píseň stačí. Tam už jsem řekla vše, co si myslím.

Pokračování rozhovoru naleznete v odkazu:

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku