Bára Hrzánová a Radek Holub ukončili spolupráci s Divadlem Na Jezerce. Vytočil je jeho principál
zdroj: Profimedia

Bára Hrzánová a Radek Holub ukončili spolupráci s Divadlem Na Jezerce. Vytočil je jeho principál

1. 10. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Hvězda filmu Requiem pro panenku se po několika měsících mlčení konečně vyjádřila ke svému konfliktu s Janem Hrušínským. Co všechno uvedla?

Inkriminovaný spor se rozhořel kvůli roli, kterou Hrzánová dostala ve hře Aristokratka. Těsně před tím, než měla jít na jeviště, se k ní prý Hrušinský přitočil a zeptal se, zda by ji nechtěla alternovat.

"Říkám, že fakt nechtěla, protože to je poloviční zkoušení, pak se to bude hrát dvakrát do měsíce, a já tedy maximálně jednou, to bych tu roli raději nedělala," svěřila jednapadesátiletá herečka Reflexu.

Principál reagoval prohlášením, že ji bere za slovo a doufá, že ji to nevadí. Jenže tím celá záležitost neskončila. Krátce poté totiž Hrušinského odvezli do nemocnice s prasklým žlučníkem a břišní tepnou - a nejmenovaný zdroj z divadla prásknul deníku Aha!, že za jeho záchvat může právě drsná hádka s Bárou.

Jan Hrušínský zdroj: tisková zpráva

Aby toho nebylo málo, sám Jan to později nepřímo potvrdil a dodal, že nabídka alternace Hrzánovou smrtelně urazila. "Řekla, že ji přece nemůže nikdo nahradit. Od té chvíle jsme se neviděli," konstatoval.

Ať už to bylo jakkoliv, jisté je, že Hrzánová a její manžel už nechtějí mít s Divadlem Na Jezerce nic společného.

"Přes noc jsem Radka musela uklidňovat, bála jsem se nějaké neuvážené fyzické akce. Na druhý den jsme Honzovi společně oznámili, že Na Jezerce už nic nového zkoušet nebudeme," přiznala Bára.

Jako malé děti!

Zatím bez komentáře, buďte první!