Au, to muselo bolet: Anna K. se ošklivě zranila při pádu ze schodů
zdroj: Profimedia

Au, to muselo bolet: Anna K. se ošklivě zranila při pádu ze schodů

13. 7. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Interpretka hitu Nebe byla minulý týden hospitalizována v nemocnici. Dosud není jasné, zda nebude muset zrušit sobotní koncert na hradě Rožmberk.

Anna K. si podle dostupných informací podvrtla nohu a utrpěla tržnou ránu na hlavě plus otřes mozku. Kromě toho přišla o část obočí a kousek kůže z lícní kosti.

Jelikož lékaři ji zatím odmítají pustit domů, byla nucena odvolat plánovaný koncert na Točníku. Navíc hrozí, že nebude moct vystoupit ani příští víkend na Rožmberku. Ona sama nicméně doufá, že se do té doby dá dohromady.

"Jen uvidím, co hlava kvůli hluku, prý abych neměla nějaký následky, ale jsem disciplinovaný pacient, tak vše nechám na doktorech," napsala ze špitálu Blesku a dodala:

"Když mě fanoušci viděli s holou hlavou a nateklým obličejem po kortikoidech, tak je snad modřiny a odřeniny nepřekvapí. A taky bych chtěla zpátky svoje hustý obočí."

Zpěvaččin organizační tým se na Facebooku omluvil za vzniklé komplikace a popřál Anně K. brzké zotavení. My se k tomuto přání samozřejmě připojujeme - a příště opatrněji!

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku