Ashton Kutcher byl hospitalizován!
zdroj: tisková zpráva

Ashton Kutcher byl hospitalizován!

28. 1. 2013 – 12:13 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Herec se příliš vžil do své nové filmové role, kde ztvárňuje Steva Jobse.

Herec Ashton Kutcher ztvární hlavní roli v životopisném filmu o legendě Stevu Jobsovi. Život génia, který se stal nezbytnou osobností high-tech světa, konkrétně značky Apple, pojal Ashton při natáčení velmi osobně. Steve Jobs zemřel ve věku 56 let na rakovinu slinivky břišní. Po jeho smrti byl jeho autorizovaný životopis zveřejněn, kniha byla jednou z nejprodávanějších knih v roce.

Ashton Kutcher zdroj: tisková zpráva

Není tedy žádné překvapení, že se na stříbrném plátně zanedlouho objeví i stejnojmený film. Populární Ashton se snažil vcítit co nejlépe do role hlavního hrdiny. To ovšem trochu přepískl. Aby se co nejvíc přiblížil životu Steva Jobse a pochopil jej, naordinoval si Ashton dietu, která je postavena na ovocné bázi. To byl ale špatný nápad, jelikož ovocná dieta může zapříčinit vážné zdravotní problémy. Americkému deníku USA Today Ashton potvrdil: „Byl jsem hospitalizován dva dny před začátkem natáčení. Bolela mě strašně moc slinivka a přiznám se, že jsem měl opravdu strach, když víte, co se stalo…“

Film by měl mít v Americe a Francii premiéru 19. dubna 2013, ve stejný den, kdy Apple bude slavit 37. výročí vzniku počítačů Apple.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku