Arnold Schwarzenegger se opět představí jako Barbar Conan
zdroj: Profimedia

Arnold Schwarzenegger se opět představí jako Barbar Conan

26. 5. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Potvrzeno! Sedmašedesátiletá hollywoodská hvězda natočí další film o Conanovi.

Třiatřicet let po snímku Barbar Conan (a jednatřicet let po jeho volném pokračování nazvaném Ničitel Conan) Arnold Schwarzenegger znovu pozvedne svůj mocný meč.

V plánovaném filmu Legend of Conan by se podle dostupných informací mělo objevit několik postav z prvního dílu. Zatím ale není jasné, jaké to budou.

Schwarzenegger na webové stránce TheArnoldFans.com zveřejnil prohlášení, ve kterém mj. uvedl, že o natočení dalšího Conana snil už hodně dlouho.

"Dvacet let jsem se je snažil přesvědčit, aby v té sérii pokračovali, ale nebyli tou představou tak nadšeni jako já. Ale později do Universal Pictures nastoupil nový management a ten to vidí úplně jinak. Hned za mnou přišli a řekli, že sérii o Conanovi chtějí vzkřísit," napsal.

Na zmíněném webu se rovněž objevil rozhovor s Chrisem Morganem (producent a spoluautor scénáře). Ten slibuje, že Legend of Conan bude patřičně "temný a zrálý".

"Jsem opravdu nadšený, že na tom můžeme pracovat – udělat další film o Conanovi – a doufejme, že to bude brzy. Je to ta největší pocta, když máte 67 a přesto vás požádají, abyste se k tomuhle vrátili," uvedl Arnold.

Zatím bez komentáře, buďte první!