Aquapark i bowlingová dráha: Jak bydlejí hollywoodské celebrity?
zdroj: admiddleeast.com

Aquapark i bowlingová dráha: Jak bydlejí hollywoodské celebrity?

30. 3. 2021 – 10:25 | Magazín | Inzerce

Jen málokdo z nás – obyčejných smrtelníků – si dovede představit, že by si někdy mohl koupit dům s privátním aquaparkem nebo bowlingovou dráhou. Domy celebrit se však pohybují v úplně jiné dimenzi a mnohdy připomínají spíše zámky či přímořské resorty. Nahlédněte s námi pod pokličku honosných rezidencí a podívejte se, jak bydlejí známé hollywoodské zpěvačky či herečky.

Angelina Jolie: Sídlo ve stylu art deco s 10 koupelnami
Celkem 6 ložnic, 10 koupelen a bazén s fontánkami jako vystřižený ze starého Hollywoodu – tak nějak by se dala v krátkosti popsat rozlehlá rezidence, do které se v roce 2017 nastěhovala herečka Angelina Jolie i se svými 6 dětmi. Dům z roku 1913 se rozprostírá v historickém Laughlin Parku v Los Feliz. Přestože je nemovitost po rekonstrukci, jsou v ní zachovány některé původní prvky ve stylu art deco a právě to jí dodává nezaměnitelný charakter.

Uvnitř sice nenajdete žádný entertainment room (místnost určená pro návštěvy a zábavu), zato vás ohromí veliká knihovna, zaplněná tituly od podlahy až ke stropu, či vinný sklípek. Za přepychové bydlení a také za to, aby byla herečka s dětmi blíže svému ex-manželovi Bradu Pittovi, zaplatila v přepočtu více než 530 milionů korun.

angelinajollielahouse_1 zdroj: admiddleeast.com

Nicole Scherzinger a její oáza klidu v LA
Zpěvačka a herečka Nicole Scherzinger, která se proslavila zejména díky skupině The Pussycat Dolls, obývá dům usazený vysoko v kopcích nad metropolí Los Angeles. Luxusní, a přesto útulná oáza klidu nabízí úchvatný výhled na celé město, což byl ostatně jeden z hlavních důvodů, proč si zpěvačka dům koupila. Samotný interiér je zařízený v jednoduchém, elegantním stylu, dominuje mu však několik prvků jako třeba masivní jídelní stůl z javorového dřeva nebo mramorová koupelna. Wow efekt pak celému sídlu dodává klidná terasa s bazénem, vířivkou a soukromé domácí kino, kde si majitelka vychutnává filmy z růžových sametových pohovek, které připomínají spíše postele.

Sherzinger-Home zdroj: nimvo.com

Sherzinger-Home zdroj: nimvo.com

Céline Dion: Soukromý aquapark v Jupiter Island
Ačkoliv svou rezidenci Céline Dion v roce 2017 prodala, a to za více než 820 milionů korun, rozhodně ve výčtu dechberoucích sídel nemůže chybět. Při pohledu na rozsáhlý resort v bahamském stylu nacházející se na Floridě přímo u pláže nelze říct nic jiného než „wow“. Jeho dominantou je jednoznačně elegantní aquapark s divokou řekou, skluzavkou a tobogánem, který by mohl snadno konkurovat kdejakému dovolenkovému středisku. Skromnějším bonusem je pak 13 ložnic, 14 koupelen, dům pro hosty a golfový simulátor. Mezi hlavní věci, které byste v takovém bydlení řešili, rozhodně patří dostatek soukromí, kvalitní zabezpečení a v neposlední řadě také pojištění majetku.

celine dion zdroj: townandcountrymag.com

 

Lady Gaga – když první dům, tak jedině s bowlingovou dráhou
Když si v roce 2014 zpěvačka Lady Gaga pořídila svůj první dům, rozhodně netroškařila. Rezidence v evropském stylu nacházející se v Jižní Kalifornii má vše, co byste od hvězdného domu očekávali – 5 ložnic, 7 koupelen, „slaný“ bazén úctyhodných rozměrů, vinný sklípek s 800 archivními víny i bocce kurt. V domě si navíc můžete zahrát i bowling a z přilehlých stájí zase vyjet na projížďku na některém z 8 koní. Dům plný zábavy, umístěný kousek od Zuma Beach, stál zpěvačku v přepočtu téměř 494 milionů korun.