Antonio Banderas: „Závislost mé ženy jsem nikdy nepovažoval za přítěž“
zdroj: Profimedia

Antonio Banderas: „Závislost mé ženy jsem nikdy nepovažoval za přítěž“

7. 8. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiapadesátiletý herec poprvé promluvil o rozpadu manželství s Melanií Griffith. Co všechno prozradil?

Není žádným tajemstvím, že Melanie měla velké problémy s alkoholem. Kromě toho bojovala také se závislostí na lécích. Přestože Antonio jí byl velkou oporou, úspěšná herečka několikrát prohlásila, že mu dělalo problémy se s tím vyrovnat.

„Ano jistě, všemožně mě podporoval. Jenže pokud sám na alkoholu či drogách závislý nejste… je to pro vás cizí. Závislá jsem byla já, ne on,“ uvedla v roce 2011.

Antonio Banderas a Melanie Griffith zdroj: Profimedia

Hvězda firmu Desperado však nyní konstatovala, že to vidí jinak.

„Nikdy jsem to v našem vztahu nebral jako přítěž. Vždy jsem si byl vědom toho, že když svého partnera milujete, musíte bojovat. Osobně bych řekl, že nás to spíš stmelilo dohromady,“ řekl Banderas v rozhovoru pro časopis Donna a dodal:

„Láska je alfou i omegou našich životů. Máte-li jí v sobě, pak jste spravedliví, laskaví i svobodní. To je můj pohled na věc.“

Antonio se rovněž nechal slyšet, že on i Melanie chtějí zůstat dobrými přáteli. Rozvod nicméně jednoduchý nebude. Podle bulváru se slavný pár zatím nedohodl ani na tom, kdo si nechá jejich psy. Griffith tvrdí, že ji mají raději než jejího muže a proto by měli žít s ní.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!