Angelina Jolie přiznala, že už se jí nechce natáčet nahé scény
zdroj: Profimedia

Angelina Jolie přiznala, že už se jí nechce natáčet nahé scény

6. 11. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřicetiletá americká herečka se rozpovídala o svém nejnovějším filmu U moře. Mimo jiné uvedla, že některé pasáže by z něj nejraději "vyhodila".

Angelina Jolie nijak nezastírá, že oboustranná mastektomie, kterou podstoupila před dvěma roky, se negativně podepsala na jejím sebevědomí. Natáčení snímku U moře pro ni proto bylo mnohem náročnější, než by si většina veřejnosti mohla myslet.

"Byla tam spousta scén, které jsem chtěla změnit nebo vyhodit," prohlásila v rozhovoru pro The New York Times.

"Třeba jsem si uvědomila, že tam budu nahá ve vaně. Ale pak jsem si řekla, že to všechno dám stranou. Nemůžete nějakou scénu změnit nebo vyhodit jen proto, že jste prodělali oboustrannou mastektomii nebo proto, že jste vdaní a lidé budou analyzovat to či ono. To by byl podvod," dodala.

Romantické drama U moře vypráví emocionální příběh manželského páru, z jehož vztahu se už dávno vytratila jiskra. Angelina k němu napsala scénář, režírovala ho a dokonce si v něm i zahrála. Do hlavních rolí totiž obsadila sebe a svého životního partnera Brada Pitta.

"Byl to dobrý čas. Vyšli jsme z toho silnější. Dělat něco společně – ještě navíc něco, co napsala – byl opravdový požitek," řekl Pitt magazínu ET.

To, že ho režíruje vlastní žena, mu prý ani trochu nevadilo. "Vlastně mě to velmi těšilo, protože svému režisérovi musíte důvěřovat. A komu můžu věřit víc, než své manželce?" konstatoval.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku