Angelina Jolie odhalila, že odstranění vaječníků a vejcovodů jí domluvila máma
zdroj: Profimedia

Angelina Jolie odhalila, že odstranění vaječníků a vejcovodů jí domluvila máma

3. 11. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Angelina Jolie a její manžel Brad Pitt se zúčastnili show Today, ve které otevřeně promluvili o svém vztahu. Řeč samozřejmě přišla i na operaci, během které Angelině odebrali vaječníky a vejcovody.

Slavná herečka prozradila, že doktorka, která ji inkriminovaný zákrok provedla, dřív léčila její mámu Marcheline Bertrand. Ta před osmi lety zemřela na rakovinu.

"Máma ji zřejmě řekla 'Slib mi, že jí ty vaječníky vyndáš'. Takže když jsme se dostatečně poznaly, poplakaly jsme si a ona mi svěřila, že to mámě slíbila a musí to udělat," zavzpomínala a dodala, že Brad s jejím rozhodnutím neměl žádný problém.

"Na přístupu mé ženy nebylo nic marnivého. Bylo to zralé. 'Tohle je náš život a my se chystáme udělat to nejlepší'. Byla v tom síla. Byla to jen další z těch věcí v životě, které vás ještě víc stmelí. Udělala to pro děti, udělala to pro svou rodinu, abychom mohli být spolu," komentoval to představitel Achillea.

Díky jeho přístupu se Angelina dokázala snadněji vyrovnat se všemi negativními důsledky této operace i oboustranné mastektomie, kterou podstoupila v roce 2013.

"Věděla jsem, že je na mé straně a že nejde o něco, kvůli čemu bych se měla cítit méně žensky, protože můj manžel by nedopustil, aby se to stalo. Čelíte-li těmto problémům společně a hovoříte o nich a mluvíte o tom, co znamená být člověkem… myslím, že to může být krásná věc," konstatovala.

Zatím bez komentáře, buďte první!