Angelina Jolie, nebo Alicia Vikander? Která ztvárnila Laru Croft lépe?
Představitelky Lary Croft | zdroj: tisková zpráva

Angelina Jolie, nebo Alicia Vikander? Která ztvárnila Laru Croft lépe?

27. 9. 2018 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

V dnešním souboji dvou osobností se proti sobě utkají Angelina Jolie a Alicia Vikander. Obě jsou skvělé herečky, které režiséři obsadili do role Lary Croft, legendární postavy ještě legendárnější počítačové hry Tomb Raider. Zvládla tuto roli lépe Angelina Jolie v roce 2001, nebo ji překonala Alicia Vikander o dlouhých 17 let později? Zahlasujte pro svoji favoritku na konci článku.

Angelina Jolie

Angelina Jolie je americká herečka, která se narodila 4. června 1975 v Los Angeles. Je to dcera amerického herce Jona Voighta. Svou hereckou kariéru zahájila roku 1993 rolí ve filmu Cyborg II: Skleněný stín. Mezinárodní popularity dosáhla roku 2001, díky roli Lary Croft, hrdinky série počítačových her Tomb Raider, ve filmu Lara Croft – Tomb Raider. Více

Angelina Jolie, Lara Croft - Tomb Raider zdroj: Bontonfilm

Více fotek Angeliny Jolie

Alicia Vikander

Alicia Vikander je švédská herečka a producentka, která se narodila 3. října 1988 v Göteborgu. Svou hereckou kariéru zahájila v krátkých filmech v rodném Švédsku. Roku 2012 získala mezinárodní pozornost rolí Kitty v britském filmu Anna Karenina, kde si zahrála po boku Keiry Knightley. Roku 2018 získala hlavní roli Lary Croft, mladé archeoložky, která pátrá po svém zmizelém otci, ve filmu Tomb Raider. Více

Alicia Vikander, Tomb Raider zdroj: Forum Film CZ

Více fotek Alicie Vikander

Lara Croft - Tomb Raider

Angelina Jolie kráčí ve stopách svého otce, hledače pokladů. Chce najít obě části prastarého šému, který jí zajistí neomezenou moc nad časem a prostorem. Aby toho dosáhla, musí zvítězit nad nebezpečným a přísně utajovaným společenstvím, které má stejný cíl.

zdroj: Archiv

Tomb Raider

Alicii Vikander je 21 let a právě zdědila obrovské obchodní impérium. Její otec, šlechtic a dobrodruh, zmizel beze stopy, když byla ještě dítě. Lara se rozhodne opustit Londýn a vyrazit do neznáma, aby přišla na to, co se jejímu otci doopravdy stalo.

zdroj: Warner Bros Pictures

Zatím bez komentáře, buďte první!