Angelina Jolie bude mít možná svatbu v podobný termín jako Jennifer Aniston
zdroj: Profimedia

Angelina Jolie bude mít možná svatbu v podobný termín jako Jennifer Aniston

13. 3. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Proslýchá se, že svatební den Brada Pitta a Angeliny Jolie by se mohl křížit se svatbou Jennifer Aniston a Justina Therouxe. Jak to nakonec bude?

Svatební přípravy by měly možná již začít, protože čas od zakoupení svatební licence, kterou si Brad pořídil na konci minulého měsíce a která je pouze na devadesát dní, nemilosrdně plyne. Lhůta by mohla vypršet v termín konání svatby Bradovi bývalé ženy Jennifer Aniston a mohlo by se stát, že bude velká bitva o svatební hosty, pokud se jejich termíny náhodou střetnou.

Jennifer Aniston a Justin Theroux zdroj: Profimedia

"Vše nasvědčuje tomu, že se Brad s Angelinou vezmou po filmovém festivalu v Cannes, kdy jim bude končit licence. Oba mají své srdce ve Francii, kde by také chtěli vzít," uvedl zdroj z okolí slavného páru.

Vypadá to, že by mohly oba páry soutěžit o to, kdo bude mít lepší svatbu. V každém případě budou hodně sledováni médii. Nutno ale říci, že Jennifer Aniston je s přípravami o něco napřed, má již prý vybrané svatební šaty a prsteny pro sebe a Justina. Angelina i Brad by se rádi vzali v kapli svého sídla Chateau Miraval estate ve Francii, kde pěstují své vlastní víno. Ale francouzští úředníci se na tento nápad příliš netváří, protože zákon zakazuje brát se mimo oficiální místa.

Nechme se tedy překvapit, jak to se svatbami bývalých manželů dopadne.

Zatím bez komentáře, buďte první!