Andrea Kalousová: 'S Marešem jsem nic neměla'
zdroj: Profimedia

Andrea Kalousová: 'S Marešem jsem nic neměla'

7. 4. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Novopečená Česká Miss World se vyjádřila ke spekulacím, podle kterých měla strávit noc s Leošem Marešem.

Kalousová celou věc označila za výmysl novinářů. Články o tom, že se vyspala se slavným českým moderátorem, však měly i jeden pozitivní dopad – díky nim prý pochopila, jak funguje bulvár.

"Nic skutečně neproběhlo, i když se to šušká či píše," prozradila osmnáctiletá studentka Střední zdravotnické školy v Ústí nad Orlicí serveru iDNES.cz a dodala:

"Dost jsem se bála, že mi to sníží šance. Ale moji blízcí mi věřili, že to tak nebylo, což je pro mě důležité. Jinak věřím, že tuto branži ustojím, i když nejsem příliš průbojná. Myslím, že jsem celkem bystrá a rychle se učím."

Andrea nicméně prohlásila, že navzdory úspěchu v České Miss rozhodně nemá v úmyslu vzdát se svého snu o kariéře ve zdravotnictví a vrhnout se naplno do modelingu. Školu označila za prioritu číslo jedna, přestože si zatím není jistá, zda by chtěla dělat zrovna sestřičku.

"Jednou bych chtěla jako můj brácha studovat psychologii. Ve škole mě teď hodně baví praxe. Píchání injekcí mi není cizí. Těší mě a baví pomáhat lidem, ale jestli jednou budu sestřičkou, to nevím. Je to ještě dlouhá cesta," vysvětlila.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku