Amy Schumer o střelbě na promítání Vykolejené: 'Zlomilo mi to srdce'
zdroj: Profimedia

Amy Schumer o střelbě na promítání Vykolejené: 'Zlomilo mi to srdce'

5. 8. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Představitelka hlavní role ve veleúspěšné komedii Vykolejená se vyjádřila k tragickému incidentu, při kterém tři lidé zemřeli a dalších devět bylo zraněno. Co řekla?

Amy SchumerThe Daily Show prohlásila, že inkriminovaná událost – ke které došlo v nejmenovaném kině v americkém státě Louisiana - jí hluboce otřásla.

"Regulérně mi to zlomilo srdce," svěřila Jonovi Stewartovi. "Měla jsem spoustu zmeškaných hovorů, takže jsem předpokládala, že se objevilo nějaké mé erotické video nebo tak něco. Připravovala jsem se na to a pak si vyslechla ty zprávy, které mi zlomily srdce."

Tím to však neskončilo. Populární snad-up komička se totiž následně rozhodla spojit své síly s newyorským senátorem (a svým bratrancem) Chuckem Schumerem. Společně se budou zasazovat o zpřísnění pravidel pro držení střelných zbraní.

Chuck a Amy na pondělní tiskové konferenci představili třídílný plán, který by měl pachatelům násilných trestných činů a duševně chorým lidem pořízení zbraně značně ztížit.

"Skutečnost že se něco takového stalo, ve vás probudí potřebu jednat… Jsem opravdu šťastná, že mě pozval, abych toho byla součástí," komentovala to Schumer.

Držíme palce. Ale na jejím místě bychom si nedělali žádné velké naděje - zbrojní lobby v USA je velice mocná...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku