Alfred Molina o Salmě Hayek: 'Kdyby byla bílá a chlap, byla by úspěšnější než Harvey Weinstein'
zdroj: Profimedia

Alfred Molina o Salmě Hayek: 'Kdyby byla bílá a chlap, byla by úspěšnější než Harvey Weinstein'

16. 10. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Oblíbený představitel záporáků složil kompliment své kolegyni z veleúspěšného životopisného dramatu Frida. Co všechno o ní prohlásil?

Mexická kráska je známa především jako talentovaná herečka. Alfred nicméně tvrdí, že to, co ji výrazně odlišuje od ostatních, jsou její podnikatelské dovednosti a kreativita.

"Už jsem řekl, že kdyby byla bílá a chlap, byla by úspěšnější než Harvey Weinstein," konstatoval v rozhovoru pro časopis Elle. "Salma je skvělé businessmanka a je kreativní způsobem, který lidi překvapuje."

Hayek - která ve Fridě ztvárnila hlavní roli slavné surrealistické malířky Fridy Kahlo – podle svých vlastních slov zjistila, že jediný způsob jak z tohoto filmu dostat to, co opravdu chce, je převzít nad ním kontrolu a vytvořit tak pro sebe příležitost.

"Chopila jsem se produkce, protože si nerada stěžuji - myslím na systém. Řekla jsem si, že nebudu kňučet kvůli něčemu, co jsem neměla žádnou snahu změnit," řekla Elle.

Dlužno dodat, že její tvrdá práce se vyplatila – Frida na vstupném vydělala přes 56 milionů USD a získala šest nominací na Oscara.

Zatím bez komentáře, buďte první!