Adéle má dokonalou dvojnici, která ale zazpívat nedokáže
zdroj: tisková zpráva

Adéle má dokonalou dvojnici, která ale zazpívat nedokáže

12. 7. 2013 – 11:06 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětadvacetiletá britská zpěvačka Adele má parafínovou verzi v muzeu voskových figurín Madame Tussauds. Podívejte se jak se jim povedla!

Adele už nemusíte vidět jen v televizi nebo na internetu, teď se s ní můžete i vyfotit. Zblízka si můžete do detailu prohlídnout její dokonale vypadající vlasy i černé flitrované šaty, které jsou pro ni typické. Její nová vosková podoba totiž vyobrazuje zpěvačku při předávání cen Grammy z roku 2012, kde je zachycena, jak zpívá píseň Rolling in The Deep. Adele v životní velikosti můžete vidět v muzeích v Londýně a Amsterdamu.

V muzeu je umístěna v hudebním oddělení vedle ostatních voskových figurín zpěvaček, jako je např. Rihanna, Beyoncé, Britney Spears nebo Amy Winehouse. Již teď se ví, že o podobiznu Adele bude velký zájem a proto provozovatelé muzea zahájili předprodej vstupenek na výstavu. Adele zdroj: Profimedia

Adele je celosvětově uznávanou hvězdou. Za jednu ze svých posledních písní k bondovce Skyfall si odnesla ocenění Oscar za původní píseň Skyfall ke stejnojmennému filmu. Za své poslední album 21 si odnesla z udílení cen Grammy 2012 šest ocenění.

 

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!