Adele je prý příliš tlustá a měla by zhubnout!
zdroj: tisková zpráva

Adele je prý příliš tlustá a měla by zhubnout!

2. 4. 2013 – 14:37 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Americká komička a herečka Joan Rivers se nedávno nepříliš lichotivě vyjádřila o Adele. Podle jejího názoru je slavná zpěvačka příliš tlustá.

Joan Rivers je známá tím, že nemá ve zvyku brát si servítky. Během svého vystoupení „The Late Show With David Letterman“ se opět pustila do Adele, kterou krátce předtím potkala na únorovém předávání Ocarů.

„Byla velmi vyděšená, protože tam měla zpívat. Pořád mluvila o tom, jaké má problémy s krkem a hrdlem a že ani neví, jestli může polykat,“ řekla Joan v talk show. „A tak jsem odpověděla, 'Samozřejmě, že můžete polykat,“ dodala.

Joan Rivers zdroj: Profimedia

Později Joan odmítla odvolat své výroky na téma Adeliny obezity, kterých se dopustila při rozhovoru na HuffPost Live a kvůli kterým od ní zpěvačka požadovala omluvu. "Nevidím na tom nic špatného. Adele je baculka - velmi, velmi bohatá baculka - a měla by se uklidnit nebo zhubnout," konstatovala suše. "Je krásná, úspěšná a má kolik… sto milionů dolarů? Nalijme si čistého vína: Prostě je tlustá!"

Nebylo to poprvé, kdy devětasedmdesátiletá Joan kritizovala své herecké kolegyně kvůli nadváze. Už dříve si obdobným způsobem rýpla například do Christiny Aguilery či Oprah Winfrey.

Zatím bez komentáře, buďte první!