Adam a Jackie Sandler: Zamilovaní i po jedenácti letech manželství
zdroj: Profimedia

Adam a Jackie Sandler: Zamilovaní i po jedenácti letech manželství

28. 5. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Říká se, že zamilovanost časem opadne a vztah už je pak spíš o jiných věcech. Slavný pár nicméně dokazuje, že tomu tak rozhodně nemusí být vždy.

Přestože Adam a Jacke jsou svoji už dlouhých jedenáct let a mají spolu dvě děti, neinformovaný člověk by si při pohledu na ně mohl lehce myslet, že spolu chodí teprve měsíc.

Například v sobotu, na svatbě svých dobrých přátel, se neustále drželi za ruce a objímali. Což je – alespoň podle odborníků – příznačné právě pro všechny zamilované.

Adam Sandler zdroj: tisková zpráva

Že jejich plameny jejich vášně ještě rozhodně nevyhasly, se ukázalo i ve chvíli, kdy pózovali pro skupinovou svatební fotografii. Adam totiž nemohl odolat nutkání sáhnout své ženě na zadek...

Sedmačtyřicetiletý herec je ovšem nejen dobrý manžel, ale také táta. To se projevilo hned o den později, kdy místo odpočinku po bujarých oslavách učil svou pětiletou dceru Sunny jezdit na kole. „Adam jednou rukou přidržoval řidítka a Sunny, která měla na hlavě roztomilou cyklistickou helmu s králičíma ušima, se snažila manévrovat,“ uvedl magazín Daily Mail.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku