Aaron Taylor-Johnson: Kvůli Kick-Ass 2 má nejvymakanější břicho!
zdroj: tisková zpráva

Aaron Taylor-Johnson: Kvůli Kick-Ass 2 má nejvymakanější břicho!

17. 8. 2013 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiadvacetiletý herec kvůli natáčení snímku Kick-Ass 2 každý den trávil několik hodin v posilovně. A stal se z něj pořádný svalovec.

Aaaron v Kick-Ass sice hraje jednoho z ústřední dvojice superhrdinů, jenže jde o slabého a neduživého středoskoláka, který ani nemá žádné zvláštní schopnosti – čemuž odpovídala i Aaronova vizáž. To se teď ale změnilo.

Už v prvním traileru na Kick-Ass 2 Aaron předvedl svaly, které by mu mohl závidět i kdejaký profesionální kulturista. O svém intezivním tréninku si povídal s redaktory magazínu Men's Health UK.

Aaron Johnson zdroj: tisková zpráva

„S posilováním jsem začal teprve nedávno. Dřív jsem se hodně věnoval gymnastice a tanci, ale s činkami apod. jsem nikdy necvičil. Myslím, že jsem se na tom stal tak trochu závislým,“ uvedl Aaaron, který – stejně jako jeho žena Sam-Taylor Wood – dělá i jógu.

Aaaronovy fanznky se tak nepochybně mají na co těšit. Pro úplnost dodejme, že snímek – ve kterém si jednu z hlavních rolí střihnul i slavný komik Jim Carrey – u nás bude mít premiéru už za několik dní (22. 8.).

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!