6 nejlepších letních brigád
Zábavní park | zdroj: Profimedia

6 nejlepších letních brigád

25. 6. 2018 – 16:38 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Léto je na spadnutí a s tím se blíží jak sezóna dovolených, tak i sezóna brigád. Proč se však okrádat o čas a peníze a obojí nespojit? Pokud je vám někdy mezi 16 a 26, nejlepší letní brigády slibují maximalizovat práci a zábavu na jediném místě.

6) Obsluha festivalu
Letní festivaly jsou evergreenem poloviny roku, částky za lístek se tu však mnohdy pohybují v rozmezí, které může kapesné značně zkrouhnout. Kdo se ale dostane mezi organizátory a například čepuje pivo na stánku, dostane za účast nejen zaplaceno, ale navíc se mezi šichtami může nenápadně vytratit na své oblíbené koncerty.

5) Obsluha hotelu
Letní sezóna patří nejrůznějším ubytovacím zařízením a hotely, hostely, či další služby podobného charakteru vždy rády přijmou pracovní sílu navíc. Pracovní hodiny jsou delší a práce náročnější – leccos však vyvažuje dýško i možnost přijít v takových místech na zajímavé kontakty.

4) Péče o zvíře
Skutečnost, že řada lidí během léta cestuje za hranice, mnohdy znamená, že se jim někdo musí starat o domácí mazlíčky. V Česku podobné služby příliš často ještě zpoplatněny nejsou, na západ od nás si však nenáročným krmením koček a výlety s hafany lze přijít na překvapivě vysoké peněžní sumy.

3) Obsluha zábavního parku
Další povolání, které u nás příliš neletí (s výjimkou poutí), patří obsluze nejrůznějších atrakcí zábavních parků. Také za tímto řemeslem je nutno vyrazit spíše na západ od našich hranic, s tím se však znovu pojí i příslib relativně vyšších výdělků.

2) Obsluha letního kina
K létu patří i venkovní projekce filmů od artovin až po aktuální blockbustery. V českém kontextu k nim přitom nechybí jak dotěrný hmyz, tak ani čepování piva. Pokud chcete nakoukat aktuální filmovou produkci nejen levně, ale dokonce tak, abyste za to dostali zaplaceno, letní kina jsou ideální prostředek.

1) Vedoucí letního tábora
Jste kreativní, máte rádi mezilidský kontakt, přírodu a mládež? Letní tábory potřebují své spolehlivé vedoucí, v horizontu dvou či čtyř týdnů si tu přitom lze v solidním prostředí přijít i na solidní sumu několika tisíc – a navíc se můžete po večerech skvěle bavit se svými vrstevníky.

Zatím bez komentáře, buďte první!