6 bizarních životů celebrit poté, co přestaly být slavné
zdroj: Orion Pictures Corporation

6 bizarních životů celebrit poté, co přestaly být slavné

5. 4. 2018 – 12:18 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ne všem slavným vydrží popularita až do důchodu. Často se stává, že po zenitu slávy se mnohé celebrity vydají na zcela odlišnou životní dráhu. Vybrali jsme šest nejdivnějších životů celebrit poté, co přestaly být slavné.

6) Magnum začal pěstovat avokádo

I když si stále čas od času někde zahraje, Tom Selleck se stal po zenitu své filmové a seriálové slávy farmářem. Zakoupil si v Kalifornii farmu, kde pěstuje dobře prodávaná avokáda - dokonce byl během sucha obviněn, že na jejich závlahu krade vodu z vodovodu.

5) Zpěvák záchranářem

Někdejší tvář kapely Van Halen, David Lee Roth, je od roku 2006 certifikovanou obsluhou sanitky. Má za sebou stovky výjezdů a umí ovládat třebas i defibrilátor.

4) Dítě z Goonies je právníkem

Jeff Cohen se proslavil jako otylejší chlapec v osmdesátkové klasice Goonies - později však odpromoval u právnické fakulty UCLA a otevřel si vlastní právní společnost. Hollywood Reporter jej dokonce jmenoval jako jednoho z nejvlivnějších místních exekutivců pod 35 let.

3) RoboCop učí malířství

Peter Weller, první a nejslavnější představitel RoboCopa, sice stále občas něco sehraje. Od přelomu tisíciletí se však věnoval studiu renesančního a římského umění. Před čtyřmi lety získal v oboru doktorát.

2) Kytarista Iggyho Popa je viceprezidentem Sony

Začínal možná jako punker v kapele Stooges, James Williamson se však později na hudbu vykašlal, stal se designérem počítačových čipů a stal se viceprezidentem technologického oddělení Sony v roce 1997.

1) Neil Armstrong... se stal učitelem

Zatímco Buzz Aldrin si svou slávu druhého muže na Měsíci dodnes užívá, Armstrong se stáhl z veřejného života a věnoval se potichu práci učitele.

Zatím bez komentáře, buďte první!