5 kroků, které vám zajistí nejlepší filmový večer
POP CORN | zdroj: tisková zpráva

5 kroků, které vám zajistí nejlepší filmový večer

1. 1. 2019 – 12:18 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sníte o svém vlastním kině u sebe doma? Nemusíte o tom tak dlouho přemýšlet, stačí k tomu pár jednoduchých kroků a vysněné místečko je na světě. Pojďte se s námi inspirovat. 

1. Vyberte ten nejlepší koutek

Pokud bydlíte sami, máte z velké části vyhráno. Své kino si můžete vytvořit v obývacím pokoji nebo kdekoliv v místnosti, kde na to máte prostor. Pokud bydlíte s rodiči, nejspíše vám zbyde pouze váš vlastní pokoj. Většinou ale nepotřebujete celou místnost. Postačí vám i koutek, který jednoduše zútulníte a přetvoříte podle sebe.

2. Vybavte se do maximálního pohodlí

Výbava je jednoduchá. Nepotřebujete k tomu vlastně nic víc než televizi nebo jakékoliv promítací zařízení a pohodlné místo k usazení. V poslední době je velmi oblíbené si pořídit projektor pro promítání filmů přímo na zeď, který vám zajistí dostatečně velkou plochu pro sledování. 
Další nezbytností je místo, odkud budete sledovat. Určitě vás jako první napadne vlastní gauč či postel. Ale co jít ještě dál, a zkusit nějakou pohodlnou matraci či křeslo? Nejlepším řešením je matrace nafukovací. Její výhodou je, že ji můžete mít doma a kdykoliv přemístit, ale i vyfouknout a vzít kamkoliv na cesty, třeba místo klasické karimatky.

3. Na co se budete dívat?

Pak už jen vyberete filmy a seriály, bez kterých to nepůjde. Fantasy příběhy podle knižní předlohy o Harry Potterovi nikdy neomrzí. Nebo jste spíše pro děsivé večery ve společnosti hororů? Když vás film nebude bavit, tak ho jednoduše vypnete a vyměníte za jiný. Domácí kino přináší v tomhle směru velké pohodlí.   

4. Pozvěte celou partu

Co takhle připravit pořádný filmový maraton? Pozvěte kamarády a rodinu a naplánujte filmovou noc ve společnosti svých oblíbených hrdinů. Vyberte si nějaký seriál a zhlédněte všechny série. Máte tolik možností a v nabídce spousty skvělých filmů, že se žádný večer nemůžete nudit.

5. Bez jídla to není ono 

Uvařte chutné jídlo, které doprovodí příjemný večer. Výhodou je, že si doma v kuchyni můžete připravit cokoliv jen chcete. Nachystejte si oblíbenou pizzu nebo si dopředu uvařte oblíbené těstoviny. Přichystejte jednohubky a obložené talíře. Pokud jste na klasiku z kina, udělejte si domácí popcorn a k tomu váš oblíbený nápoj.

Tip na závěr: Jak si filmový večer v pohodlí domova ještě vylepšit? Pořiďte si vlastní vířivku!  

Zatím bez komentáře, buďte první!