4 tipy na parádní vánoční dárek pro ženu
zdroj: Tisková zpráva

4 tipy na parádní vánoční dárek pro ženu

3. 8. 2022 – 11:57 | Magazín | Inzerce

Každoročně necháváte vánoční nákupy na poslední chvíli, protože vás děsí fakt, že vůbec nevíte, čím ženy ve svém okolí obdarovat? Teď už pořizování dárků s nechutí oddalovat nemusíte, máme pro vás totiž čtyři tipy na dárky, které udělají radost každé ženě.

1.    Luxusní parfém

Dopřejte své milované ženě dárek, který potěší čichové buňky a podtrhne její osobnost. Ale jakou strategii zvolit při výběru toho správného parfému? Na každodenní nošení se hodí vůně lehká a svěží, například květinová, citrusová nebo elegantní dřevitá. Pro romantické večery spíše kořeněná a s pižmovým aroma (tzv. mošusové parfémy). Na nevšední či slavnostní příležitosti je vhodná orientální, kořeněná a celkově těžká vůně. Podobně můžete volit i podle ročních období, přičemž ty těžší vonné odstíny se hodí na chladnější dny, zatímco ty lehké na jarní či letní počasí.

2.    Kabelka a peněženka

Radost ženě udělá i kvalitní dámská kabelka nebo peněženka a nejlépe obojí naráz v ladícím setu. Kabelku vybírejte podle stylu oblékání obdarovávané. Jde-li o elegantní dámu, sáhněte po velké jednoduché kabelce s jedním výrazným zdobným prvkem. Pro extravagantní rebelku se zase hodí spíš menší formát, například crossbody. Co se týče barevnosti, s černou a šedou nikdy nešlápnete vedle, dobře sladitelné jsou i bílá či hnědá. Nebojte se ovšem jít ani do výrazných barev nebo divokých vzorů, pokud jsou vkusně zpracovány.

3.    Šperkovnice

Dá se říci, že každá žena vlastní alespoň minimum šperků. Pokud si ta vaše libuje v blyštivých ozdobách, pořiďte jí šperkovnici. Ale ne jen tak obyčejnou. Na trhu najdete nádherné komplikované poschoďové a mnohošuflátkové systémy, ale také jednoduchá, ale vkusná pouzdříčka. Pokud byste rádi něco neotřelého, můžete zabrousit do showroomů českých designérů nebo zajít do starožitnictví, kde jsou k dostání originální předměty s vlastním příběhem.

4.    Kosmetické procedury

Které dámě, ženě či dívce by neudělala radost relaxační masáž, manikúra, pedikúra nebo jiná kosmetická procedura. Na výběr máte z nespočet pečovacích pasivit, které si navíc můžete užít spolu s ní. Romantický wellness víkend, pivní nebo čokoládové lázně, sauna. Zkrátka, vezměte svou milovanou někam, kde si to náramně užije a zároveň si odpočine.