4 příšerné reklamy na svátek sv. Valentýna
zdroj: Profimedia

4 příšerné reklamy na svátek sv. Valentýna

14. 2. 2017 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Je tu opět svátek všech zamilovaných, a jak už to na 14. února běžně chodí, ruku v ruce s ním přicházejí i nejrůznější reklamní akce na produkty spojené s láskou. Pro všeobecnou vlezlost zřejmě nepřekvapí, že teoreticky citlivé a romantické téma ve své moderní historii přilákalo pozornost těch nejdivnějších marketérů – vybrané čtyři příšerné reklamní valentýnské akce však překvapí i ty nejotrlejší cynické duše!

4) Nabídka rozvodu zdarma

Když lidem jako soukromník popřejete na Vánoce a Nový rok, proč byste jim zřejmě nepopřál i na Valentýna? Tak uvažoval Walter Bentley z Detroitů, a jal se svou nabídku spojit s valentýnskou speciální akcí, kdy se rozhodl svůj "projekt" po jeden jediný den rozdávat zdarma. Bohužel, Bentley nevyráběl marcipán ani jiné cukrkandly – živil se totiž jako rozvodový právník a na svou valentýnskou akci tak poskytoval párům, jež mu daly "dobré odůvodnění", zdarma rozvodové zastupování!

Zvítězit mohl jenom jeden člověk - rozvod není záležitost na jedno odpoledne – kolem události tak doslova vznikla jakási valentýnská soutěž, v níž různé páry na hranici vzájemné vraždy před zraky svého potenciálního právníka soutěžily o to, čí vztah je více zruinovaný a kdo má tak lepší důvod se nechat zdarma zastupovat. Zřejmě nepřekvapí, že Bentley soutěž pro velký zájem opakoval i několik let na to.

3) Nepřekonatelný maraton líbání

Na první pohled se maraton líbání může zdát jako vynikající nápad, jak netradičně strávit pár hodin navíc s vaší drahou polovičkou. To je však pravda jenom v nižší lize, dokud se držíte maximálně dvouhodinového "maratonu" ve vašem oblíbeném baru. Na vrcholné úrovni u lidí, kteří jsou zapisování do Guinessovy knihy rekordů, je všechno docela jinak.

Své by o tom mohli vědět třeba návštěvníci thajské Pattaye, kde se konal poslední překonaný maraton. Aby byla jejich cesta úspěšná, museli se líbat po více jak 50 hodin. Představte si, že po padesát a více hodin nebudete moct pořádně vyrazit na toaletu, normálně se najíst, spát anebo se pouze vysmrkat. Skutečnost, že vítězný pár dosáhl rekordu 58 hodin, této představě vůbec nepomáhá. Jenom obtížně by se hledalo něco méně romantického než maratony v líbání.

2) Zvířecí překvápko

Dnešní bulvární realita sice nezná mnoho zábran, svátek zamilovaných ale skutečně nemusí být nutně úplně totéž jako svátek sexu. Když nad tím přemýšlíme, v mnoha ohledech se tyto vlastně zcela vylučují! Bohužel takhle, ehm, do hloubky, nešli v roce 2009 v zoologické zahradě v Michiganu s jejich speciální valentýnskou akcí: bombardovat navštěvující páry zajímavostmi o sexuálním životě gepardů a slonů, popřípadě možnosti nabídnout šanci pozorovat páření opic! Celý nápad nesl taktní jméno Zooerotica.

I pokud byste tehdy jako návštěvník unikl živé prezentaci doslova zvířecího sexu, nebylo by zdaleka vyhráno - připraveno bylo totiž také video završující klimax vaší návštěvy! A jelikož organizátoři valentýnské akce tušili, že není nic žhavějšího než sledovat lví páření za hlasu Davida Attenborougha, účastníci navíc dostali slevu na přespání v nedalekém hotelu.

1) Užijte si na toaletě

Zatímco většina valentýnských akcí se omezuje toliko na symbolické znázornění vztahů skrze předměty, jako jsou srdíčka z perníku nebo zlata, sedm let nazpět se restaurace Mildred's Temple Kitchen v Torontu rozhodla přistoupit k podstatně doslovnějšímu aktu. Restaurace totiž na sv. Valentýna vyvěsila relativně taktní výzvu vůči hostům, jestli "pro Víkend velké lásky neuvažovali i o jiném místě než ložnici", a pokud ano, měli by vyzkoušet "naše sexy toalety".

Vzhledem k tomu, že podnik má za jednu ze svých majitelů regionálně slavnou šéfkuchařku Donne Dooher, jde o něco podobného, jako kdyby hosty k souložení na toaletách hotelu Imperial vyzval Zdeněk Pohlreich – nebo přesněji, kdyby tak v nedomyšleném vtipu učinili jeho podřízení, a on pak po dlouhé týdny musel odpovídat na všetečné otázky, kolik kondomů denně musejí z toalet vcelku drahého podniku uklízet. Právě to si totiž po virálním úniku zprávy Donne Dooher prožívala!

Zatím bez komentáře, buďte první!