10 nejžádanějších osobností měsíce března
zdroj: Profimedia

10 nejžádanějších osobností měsíce března

9. 4. 2017 – 11:31 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

V dnešním článku se dozvíte, o které celebrity mají návštěvníci webu osobnosti.cz největší zájem. Zároveň se o nich můžete dozvědět spoustu zajímavostí, nebo si prohlédnout tisíce jejich fotografií. Je v žebříčku také váš favorit?

1. Milan Peroutka ml.

Milan Peroutka je český herec a zpěvák. Je synem spisovatelky Ivany Peroutkové a bubeníka Milana Peroutky staršího. Od útlého dětství navštěvoval dramatické kroužky a účastnil se různých divadelních přehlídek, byl i členem umělecké skupiny OLDstars. Více.

Milan Peroutka, Nikola Čechová zdroj: Profimedia

Více fotek Milana Peroutky

2. Jan Cina

Jan Cina je český herec. Dětskou roli si zahrál už ve filmu Smradi z roku 2002, jednu z hlavních pak v Místech v roce 2014. Účinkoval v televizních pořadech a seriálech, na divadelních prknech i v dabingu. Působí i jako moderátor. Více.

Jan Cina zdroj: tisková zpráva

Více fotek Jana Ciny

3. Justin Bieber

Justin Bieber je kanadský pop/R&B zpěvák, kterého uvedl ve známost internetový videoportál YouTube. Bylo mu 12 let, když si poprvé zkusil účast na pěvecké soutěži ve Stratfordu, kde získal druhé místo. Umí hrát na kytaru, klavír, bicí a trubku. Více.

Justin Bieber Justin Bieber | zdroj: Profimedia

Více fotek Justina Biebera

4. David Gránský

David Gránský je český zpěvák a herec. Širšímu publiku se představil v roce 2008 v pěvecké reality show X Factor, kde se dostal do finále ve skupině 15-24 let. V roce 2012 se zúčastnil konkurzu na muzikál Pomáda a získal roli Doodyho a od té doby se začal pravidelně objevovat v muzikálových produkcích. Více.

David Gránský zdroj: Profimedia

Více fotek Davida Gránského

5. Markéta Procházková

Markéta Procházková je česká muzikálová zpěvačka, vítězka pěvecké soutěže Jihlavský slavík a televizní soutěže Rozjezdy pro hvězdy. Po tomto úspěchu se rozhodla věnovat zpěvu profesionálně. Více.

Markéta Procházková zdroj: tisková zpráva

Více fotek Markéty Procházkové

6. Karel Gott

Karel Gott je nejvýznamnější český zpěvák populární hudby, známý už pět desetiletí, s přívlastkem „Zlatý hlas z Prahy“. V mládí se toužil stát malířem a po ukončení školní docházky se v Praze neúspěšně pokoušel o studium výtvarného umění. Když nebyl přijat, odešel do učení (ČKD) v oboru elektromontér. Více.

Karel Gott Karel Gott | zdroj: Profimedia

Více fotek Karla Gotta

7. Anna Fialová

Anna Fialová je česká herečka. Je vnučkou herce Karla Fialy. Jejím filmovým debutem byl snímek Román pro ženy a proslavila se seriálem VinařiVíce.

Robert Nebřenský, Anna Fialová Robert Nebřenský, Anna Fialová | zdroj: Distributor

Více fotek Anny Fialové

8. Kristýna Leichtová

Kristýna Leichtová je česká herečka. V roce 2006 ztvárnila jednu z postav v komedii Účastníci zájezdu, natočené na motivy románu Michala VieweghaVíce.

Kristýna Leichtová zdroj: Jan Veselý

Více fotek Kristýny Leichtové

9. Petr Lexa

Petr Lexa byl jeden z finalistů soutěže Hlas Československa, dokonce dvakrát se zúčastnil soutěže Superstar a v současnosti je zpěvák ve skupině Slza, vzniklé v roce 2014. Na YouTube vystupuje pod přezdívkou Hoggy, díky tomu, že dříve měl přezdívku Hogwarts. Více.

Petr Lexa zdroj: tisková zpráva

Více fotek Petra Lexy

10. Selena Gomez

Selena Gomez je americká herečka a zpěvačka, která je známá pro svou roli Alex Russo v seriálu Kouzelníci z Waverly, který dvakrát vyhrál Cenu Emmy. Její kariéra se rozšířila i do hudebního průmyslu, Selena je zpěvačka a zakladatelka popové kapely Selena Gomez & The Scene. Více.

Selena Gomez zdroj: Profimedia

Více fotek Seleny Gomez

Zatím bez komentáře, buďte první!