10 nejvyhledávanějších osobností v měsíci srpnu
Martina Pártlová | zdroj: Profimedia

10 nejvyhledávanějších osobností v měsíci srpnu

1. 9. 2018 – 16:13 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

V dnešním článku se dozvíte, o které celebrity měli návštěvníci webu osobnosti.cz největší zájem v uplynulém měsíci. Zároveň se o nich můžete dozvědět spoustu zajímavostí, nebo si prohlédnout tisíce jejich fotografií. Je v žebříčku také váš favorit?

1. Martina Pártlová

Martina Pártlová je česká zpěvačka a finalistka X factoru. Narodila se 28. května 1979 v Českých Budějovicích. Martina ráda jezdí na koni a hraje beachvolejbal. V X factoru se umístila na 4. místě. Více.

Martina Pártlová zdroj: tisková zpráva

Více fotek Martiny Pártlové

2. Eva Perkausová

Eva Perkausová je česká modelka a herečka. Narodila se 25. března 1994 v Praze. Účinkovala v seriálu Modelky s.r.o. a v seriálu Znamení koně. Později moderovala na TV Prima Topstar magazín. Více.

Eva Perkausová, Nikol Moravcová - Modelky s.r.o. zdroj: Magnusfilm

Více fotek Evy Perkausové

3. Václav Neckář

Václav Neckář je český popový zpěvák a herec. Narodil se 23. října 1943 v Praze. V letech 1968 až 1970 byl společně s Martou Kubišovou a Helenou Vondráčkovou členem pěvecké skupiny Golden Kids. Od roku 1971 účinkoval s vlastní skupinou Bacily. Roku 2002 ho postihla mrtvice, po které se musel znovu učit mluvit a zpívat. Více.

Václav Neckář s manželkou zdroj: Profimedia

Více fotek Václava Neckáře

4. Iveta Bartošová

Iveta Bartošová byla česká zpěvačka a herečka. Narodila se 8. dubna 1966 v Čeladné. V dubnu roku 2014 se dobrovolně rozhodla ukončit svůj život. V průběhu své kariéry se věnovala také charitativní činnosti. Iveta vždy patřila k nejoblíbenějším českým zpěvačkám. Více.

Iveta Bartošová zdroj: Profimedia

Více fotek Ivety Bartošové

5. Vladimír Kadlec

Vladimír Kadlec je youtuber známý pod přezdívkou Vladavideos. Narodil se 31. května 1996 v Ostravě. Začal natáčet od roku 2013. Změna v jeho životě přišla, když se odstěhoval do Prahy. Začalo se mu více dařit a přišly první nabídky na spolupráci. Více.

Vladimír Kadlec zdroj: tisková zpráva

6. Waldemar Matuška

Waldemar Matuška byl český herec a zpěvák. Narodil se 3. července 1932 v Košicích. Jako zpěvák začínal v kavárně Vltava, založil i hudební skupinu Mamo Kvintet. Vždy se spíše zajímal o sólovou kariéru, herectví ho nikdy nelákalo. Jako zpěvák nazpíval i mnoho duetů a často spolupracoval se svým dlouholetým přítelem Karlem Gottem. Více.

Lucie Bílá, Waldemar Matuška zdroj: tisková zpráva

Více fotek Waldemara Matušky

7. Justin Bieber

Justin Bieber je kanadský zpěvák, herec, tanečník a hudební skladatel. Narodil se 1. března 1994 ve městě London. Jako správný kanadský rodák se v mládí věnoval hokeji. Justin je nejprodávanější kanadský umělec a jeden z nejprodávanějších hudebních umělců na světě. Více.

Justin Bieber zdroj: Profimedia

Více fotek Justina Biebera

8. Michal David

Michal David je český zpěvák, skladatel a producent. Narodil se 14. července 1960 v Praze. Jeho cesta k prvním příčkám hitparád a miliónům prodaných nahrávek vedla nečekaně přes jazz. Ještě během studií začal hrát a zpívat ve skupině Kroky. Zlomový okamžik jeho kariéry nastal na hudebním festivalu Intertalent, kde zvítězil s písní Nenapovídej. Doslova přes noc se stal novým hudebním idolem. Více.

Michal David zdroj: Profimedia

Více fotek Michala Davida

9. Šárka Vaculíková

Šárka Vaculíková je česká herečka. Narodila se 25. dubna 1987 v Praze. Často ji můžeme vídávat v televizi, např. v seriálu Ulice. Šárka je neteří herce Lukáše Vaculíka. Více.

Šárka Vaculíková - Ulice zdroj: tisková zpráva

Více fotek Šárky Vaculíkové

10. Selena Gomez

Selena Gomez je americká herečka a zpěvačka. Narodila se 22. července 1992 v Texasu. Svoji hereckou kariéru začala v roce 2002, kdy se poprvé objevila v muzikálovém televizním seriálu pro děti Barney a přátelé. Opravdu se proslavila poté, co získala hlavní roli v americké fantasy situační komedii Kouzelníci z Waverly. Více.

Selena Gomez zdroj: Profimedia

Více fotek Seleny Gomez

Zatím bez komentáře, buďte první!