Zuzana Bubílková přiznala, že dlouhou dobu bojovala se závislostí. Neuhádnete na čem!
zdroj: Profimedia

Zuzana Bubílková přiznala, že dlouhou dobu bojovala se závislostí. Neuhádnete na čem!

6. 1. 2016 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiašedesátiletá moderátorka je živoucím důkazem toho, že závislost si lze vypěstovat v podstatě na čemkoliv. Klidně i na…

… projímadlech! Ano, Bubílková skutečně "ujížděla" na lécích, které drtivá většina lidí užívá jen z donucení. Jak k tomu došlo?

Jak vás možá už napadlo, na počátku stála touha po lepší postavě. Zuzana totiž v pubertě vážila kolem 80 kg a spolužáci se jí kvůli tomu posmívali.

"Hodně mě to trápilo, protože ostatní holky byly štíhlé a hlavně vyspělé, takže se kolem nich točili kluci," zavzpomínala v pořadu Blesk TV Markéta dráždí celebrity.

Jednoho dne jí napadlo, že by jí s hubnutím mohla pomoct projímadla – a neštěstí bylo na světě. "Asi rok jsem na nich byla závislá, ale včas jsem si uvědomila, že mi to ničí střeva," konstatovala.

Bubílková rovněž prozradila, že v dobách svého působení v TV Nova podstoupila operativní úpravu nosu. Údajně to po ní požadoval sám Vladimír Železný. Později si nechala vylepšit ještě rty… a od té doby prý už na žádné plastice nebyla. Věříte jí to?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku