Zpěvák z Backstreet Boys otevřeně promluvil o svém zápasu s alkoholem a drogami
zdroj: Profimedia

Zpěvák z Backstreet Boys otevřeně promluvil o svém zápasu s alkoholem a drogami

13. 11. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Nick Carter před časem vydal svou autobiografii Facing the Music and Living to Talk About It, ve které mj. píše o svých problémech se závislostí. Nyní odhalil další podrobnosti.

"V období puberty jsem začal hodně pít a někdy v osmnácti nebo devatenácti přešel na drogy. Od marihuany jsem se propracoval až ke kokainu, extázi, lékům proti bolesti a dalším návykovým látkám," uvedl člen slavného boybandu v inkriminované knize.

V rozhovoru pro magazín ET Nick přiznal, že fetování pro něj představovalo způsob, jak se vyrovnat se slávou.

"Získáte spoustu pozornosti. Je kolem vás spousta lidí. Zdánlivě jde o pozitiva, ale… Oni prostě nemají nejčistší úmysly. V té době máte peníze a máte slávu… Ale myslím, že zajímavý je hlavně ten vývoj – jak jsem začal a kde jsem teď," konstatoval.

Jako drtivá většina narkomanů, ani Carter si nejprve nechtěl připustit, že má vážný problém. Teprve až když si drogy začaly vybírat krutou daň na jeho zevnějšku, naznal, že by se sebou měl začít něco dělat.

"Přibíral jsem na váze a z tváří mi zmizela všechna barva. Jednou jsem se přiměl podívat do zrcadla a uvědomil si, že nechci být člověkem, o kterém budou v televizi říkat 'cítíme se opravdu špatně, protože zemřel'," zavzpomínal.

Začal tedy bojovat a nakonec se mu podařilo nad závislostí zvítězit. Loni se oženil s herečkou Lauren Kitt a v současné době spolu čekají první dítě.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku